Sympatyczny typ z naszego Mameda
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Hmmm...
najpierw zmiana taryfikatora kar - bany za zwykłe jechanie po muslimach.
Potem na głównej ląduje filmik z pozornie normalnym Palestyńczykiem (nie wiem po co, ni to sadystyczne ni śmieszne, czy ciekawe) - pojawia się pytanie - dlaczego akurat muzułmanin, a nie hindus, murzyn latynos lub Eskimos?
Teraz Mamed, trzeba przyznać świetny fajter, ale poza zwykłą kulturą i poczuciem humoru niczego niezwykłego w tym filmiku nie widzę.
Czyżby lewactwo przejęło stery sadola i rozpoczyna propagandę!?
Zdaje sie, że właśnie wymyśliłem nową, porąbaną teorie spiskową, choć pewnie to nie prawda i te wszystkie materiały to moje halucynacje z niedożywienia.
najpierw zmiana taryfikatora kar - bany za zwykłe jechanie po muslimach.
Potem na głównej ląduje filmik z pozornie normalnym Palestyńczykiem (nie wiem po co, ni to sadystyczne ni śmieszne, czy ciekawe) - pojawia się pytanie - dlaczego akurat muzułmanin, a nie hindus, murzyn latynos lub Eskimos?
Teraz Mamed, trzeba przyznać świetny fajter, ale poza zwykłą kulturą i poczuciem humoru niczego niezwykłego w tym filmiku nie widzę.
Czyżby lewactwo przejęło stery sadola i rozpoczyna propagandę!?
Zdaje sie, że właśnie wymyśliłem nową, porąbaną teorie spiskową, choć pewnie to nie prawda i te wszystkie materiały to moje halucynacje z niedożywienia.
żonka Mammeda niedawno oznajmiła wszem i wobec że także przeszła na islam. no niestety, ale trzymam kciuki za murzyna którzy chociaż już nie jest w swojej szczytowej formie ale może pokaże co z takimi brodatymi robić (o ile nie przekupią go kasą bądź bananami
).
Ok Mamed wielki zawodnik MMA , ale dlaczego nie chciał przejść do UFC i walczyć z najlepszymi? Bał się porażki i tego ,że nie będzie już taki sławny jak teraz? A może hajs się nie zgadzał? Gdyby mu tak naprawdę zależało na tym co robi to chyba powinien piąć się w górę,a nie ciągle walczyć w tym pożal się Boże KSW . Tyle ode mnie . Ale co ja tam się znam
Może Mamed po prostu przez treningi nie ma czasu na czytanie koranu i nie wie że ma walczyć z niewiernymi w imię allaha, dlatego wydaje się taki sympatyczny ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie