Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:23
Mamo, nie pij
konto usunięte • 2016-02-13, 13:48
Taki tam wpis o mojej matce alkoholiczce

Alkohol obok amfetaminy jest najgorszym narkotykiem, bo nie tylko niszczy psychikę, ale i rodziny.

Tak jest w moim przypadku. Tak mam w domu alkoholika, a jest nim moja mama, która pije nawet 8 piw dziennie i nie raz widać, ze jest wstawiona. Mówiąc szczerze, gówno mnie obchodzi, że mama niszczy swój organizm, ale k🤬a boli to, że mój najmłodszy brat będzie uważał piwo za coś normalnego. Nie zdziwię się, jeśli nie uda mi się go w przyszłości sprowadzić na normalną drogę i to kurewsko boli.
Nie zliczę ile było kłótni w domu z powodu tego j🤬ego piwa, te kłótnie ja wywoływałem, bo cholernie boli mnie to, że ona pije i niszczy nie tylko siebie, ale i rodzinę.
Wszystko się zaczęło od długów, które ojciec narobił i moja mama, nie wytrzymywała psychicznie i zaczęła pić, bo mówi, ze bez piwa skończyła by na sznurze. Dla mnie to gówno prawda i niestety ciężko jest mi jej współczuć, bo przez piwo nie potrafi być stanowcza, przez co bracia robią co chcą i nie raz ja muszę wkraczać do akcji, ale niestety nie jestem za dobrym autorytetem, wiec współczuję braciom. Czego współczuje? Tego, że muszą się wychowywać w tak patologicznej rodzinie, ojciec na szczęście za granicą robi, więc jest mniej kłótni o nic, ale i tak pozostaje kwestia długów i piwa.
Ja miałem to szczęście, że wychowywałem się, gdy rodzinka jeszcze w miarę normalna była, a teraz to tragedia. Mama z domu nie wychodzi, bo się boi ludzi, przez co najmłodszy brat siedzi cały czas w domu i jedyny kontakt z ludźmi ma w szkole. Wiem, że mógłbym to zmienić wychodząc z nim, ale nie umiem się zmusić, a po drugie jak chcę wyjść z jakimś z braci to mamuśka gada, ze zimno itp.
Jest cholernie przewrażliwiona, ale jak się ociepli na dworze, zacznę wychodzić z najmłodszym bratem by nie wyrósł z niego samotny maminsynek.

hacerking.blogspot.com/2015/01/mamo-nie-pi.html
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 3:00
Chyba zapomniales gdzie jestes jest duzo odpowiedniejszych stron zeby sie wyzalic i prosic o pomoc. Szacun ze sie otworzyles. Moje zdanie jest takie ze jestes w ciemnej dupie i jedyne co ci moze pomoc to dupeczka z kasa wiec cwicz bajer jak chcesz zyc na dobrym poziomie.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 3:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ValvePlsFix 2016-02-14, 3:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lisus 2016-02-14, 3:32
Wszedłem na jego bloga popiera arabów i muzułmanów.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 4:17 1
Sprzedaj matkę do burdelu będziesz miał spokój i trochę kasy albo zostań jej alfonsem i plac jej w alko
Zgłoś
Syn_Milionera 2016-02-14, 8:10
Rozczulająca historia, poniżej link, a w linku na samej górze przycisk do dania jałmużny. Nie dajcie się naciągnąć na ckliwe historyjki.
A ty fraje**e nawet nie próbuj odpowiadać na mój komentarz twierdząc że zmyślam. Znam takie men*y jak ty. Ta sama gadka, ten sam sposób pisania i rozczulania się.
Niestety dla ciebie nie wiesz że istnieje takie coś jak karma. Być może karmą jest już to że jesteś głupim biedakiem ponieważ masz mentalność naciągacza.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 9:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 9:40
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 9:43 1
Zgłoś
tigerqaz 2016-02-14, 10:22
Z tego co czytam, kolega z Łodzi ???
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 11:47
Zgłoś
HiKrush 2016-02-14, 15:15 1
Zgłoś
Szmicer 2016-02-14, 21:36
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2016-02-14, 23:02
Zgłoś
HiKrush 2016-02-15, 12:50
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem