Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:41
siewie 2024-02-14, 22:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
alahu1 2024-02-14, 22:44 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-02-15, 0:15 2
Zgłoś
willoo 2024-02-15, 22:37 1
Velture napisał/a:

i nikt tych zbiórek nie weryfikował?
Jak mi na nogę dawaliście to musiałem przedstawić k***a całą dokumentację medyczną i zeskanować ok 50 stron papieru aby mi zaakceptowali wiarygodność zrzutki a tutaj nikt się k***a nie zagłębiał czemu dziecko nie ma dokumentacji?

właśnie typiara wpadła po tym, jak musiała mieć zaświadczenie od lekarza do zbiórki, że córka ma niby chorobę skóry. Lekarz stwierdził że zmiany na ciele nie pasują do żadnych z chorób i zadzwonił po psy- ot taki Ci psikus.
Zgłoś
Dejdwazlote 2024-02-16, 10:30
Zgłoś
SkąpyDziadyga 2024-02-17, 7:34
Sam miałem oparzenia chemiczne, w tym również od ługu/zasady. więc wypowiem się na ten temat

Sądząc po oparzeniach/strupach mogę stwierdzić że była to zasada, więc matka mogła wylać na jej dziecko NaOH/KOH (wodorotlenek sodu/potasu, jest powszechnie używany do udrażniania rur np."kret" itp). Miała szczęście bo gdyby doszło do oka, straciła by je.

Najlepiej w takich przypadkach polać kwasem octowym (kwas<=> zasada ) , wtedy dojdzie do reakcji zobojętniania (H = OH czyt. "tyle samo jonów H i OH").

Sadol Bawi i uczy.
Zgłoś
SuchyHarry 2024-02-24, 13:28
Zgłoś
hulk93 2024-02-25, 20:21
bezbronne dziecko . tak krzywdzić swoją córkę ... co ta matka miała w głowie ... miejmy nadzieje ze córka wyjdzie z tego i terapia jej pomoże .
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem