Zostawiła dziecko w rozgrzanym aucie, poszła kupić spodnie.
Dramatyczne sceny rozegrały się przed jedną z galerii handlowych w Kluczborku (Opolskie). Dzięki interwencji przypadkowych świadków udało się uratować roczne dziecko, które siedziało zamknięte w aucie w czasie upału. 24-letniej matce grozi do 5 lat więzienia.
Nie rozumiem jednej rzeczy - tyle się mówi o tym, żeby nie zostawiać w samochodzie psa czy dziecka, bo fura momentalnie łapie temperaturę. I dalej głupie c🤬y nie przyswajają... K🤬a, ludzie, zapamiętajcie: nawet jak dasz nawiew na 16'C na godzinę przed zaparkowaniem w pełnym słońcu, to i tak za parę minut będzie można w środku smażyć kiełbaski. Albo pieski. Tudzież dzieci.
Ciekawe co by było jakby powybijali wszystkie szyby - każda sekund ważna...
Ja tak ostatnio zostawiłem okulary przeciwsłoneczne na desce rozdzielczej a mam metalowe oprawki, k🤬a nos i czoło ledwo przeżyły. Nie zostawiajcie tak okularów!
Rozmnażanie powinno być po udowodnieniu swojego intelektu.
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy

. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Jedyna kara i zarazem przestroga to: Jak w Singapurze, publiczna chłosta 40 batów na gołą dupę i nakaz wypełnienia placu kaźni durnymi babami - jak leci bo wszystkie durne. 5 lat odsiadki gdzie się jeszcze sk🤬i i zdeprawuje to kpina.
K🤬isko tępe powinna mieć zabrane prawa rodzicielskie
bakus1233 napisał/a:
Skoro nie można zostawiać auta z odpalonym silnikiem żeby klimatyzacja działała…
No masz rację, skoro nie można, to nie pozostaje nic innego, jak zabić dziecko.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
bakus1233 napisał/a:
Skoro nie można zostawiać auta z odpalonym silnikiem żeby klimatyzacja działała…
W elektrykach czy hybrydach Toyoty nie musi być odpalony silnik
Mam 3 dzieci. 11 lat, 2 lata i 7 tygodni. Nie wyobrażam sobie bym mógł którekolwiek zostawić w aucie. Nawet jeśli by spało. I nie wyobrazam sobie, żeby najpierw szukac matki, a pozniej wyp🤬olic szybe...
Co ważne, szlauf z Ukrainy. Dobrze że wyj🤬o nam trochę siana na social jej dzieciaka, którego chciała ugotować
Głupia c🤬a, mogło się uzmazyc, a mogło zostać pożywką dla pedofili. Swoją bym zaj🤬 za takie coś , ale jakby była tak głupia to bym się zabezpieczał bo j🤬 takiego pustaka to jak zoofilia.
Konto usunięte
2024-07-11, 0:53
smc napisał/a:
Widzę, że to Wałbrzych
To nie jest ta, co j🤬a się w przebieralni?
Godzinę jej nie było. To ze czterech mogła ogarnąć
Dobrze że nie opel, bo była by kolejna karyna....
Przeszkodzili naturze i zj🤬e geny matki pójdą w świat by szerzyć sp🤬olenie.
Tępe piździsko bez krzty wyobraźni.....czym się zajmuje na co dzień ten półnózg. Na miejscu męża bym jej tak wp🤬lił żeby do końca życia zapamiętała te zakupy..