Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mamy Cię - Afera z księdzem
Crtz • 2016-11-06, 19:48
W skrócie - Ksiadz zaprasza podczas spowiedzi na swojego FB. Po czym rozkręca bajer i wysyła foty. W połowie filmiku odwiedza ofiarę i prosi o wybaczenie.

Zgłoś
Konto usunięte 2016-11-07, 8:12
księżulek chciał sobie por🤬ać ta jessica udaje cnotkę , a z takim przydupasem to i tak długo nie zostanie
Zgłoś
Konto usunięte 2016-11-07, 9:25 1
Ale ona ma wprawę w pisaniu takich smsów. Chyba często tak pisze z innymi.
Zgłoś
zonk 2016-11-07, 9:41 1
Kiepski gust ma ten ksiądz.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-11-07, 10:15
Powinno być jak za granicą że ksiądz może się żenić, to poj🤬e że u nas i w innych krajach europejskich muszą żyć w celibacie. Gdyby mieli żony nie było by problemów.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-11-07, 10:20 4
Pieprzycie głupoty, fajna normalna rodzina (pomijam to, że katolicka bo dla mnie to nie ma znaczenia). Dziewczyna może nie najbardziej bystra, bo takiego gościa w czerni już po samym wyrazie twarzy zakwalifikowałbym do umysłowo niestabilnych, ale mimo wszystko wydają się w porządku. Z pseudoksiędzem raczej tak łagodnie bym nie rozmawiał, ale skoro widzimy to nagranie to przynajmniej wiemy, że koleś popłynął, tylko pytanie gdzie? Jak ktoś wie, to dajcie więcej info co się z gościem stało.
Ogólnie to ci "księża" odwalają k🤬izne po całości, aż szkoda gadać. To nie tylko pociąg seksualny (który jak wszyscy wiemy bywa mocny), tylko jak to się koleś dziwił większe pato, żeby po jednym dniu foto k🤬sa dziewczynie wysyłać. Z resztą widać, że koleś tylko na takie akcje haczy. To już jest sroga korba zasługująca na wyj🤬ie do szałasu na arktyke.
Zgłoś
kuba1393 2016-11-07, 10:34 1
lepiej zeby bajerowal babki niz dzieci afera jak c🤬j... kazdy zdrowy ksiadz lata na dz🤬ki, reszta to zboecznce i do dzieci sie dobieraja....
Zgłoś
MadDave 2016-11-07, 10:47
@up a skąd ta pewność? może był taki obsrany ze strachy nie ze względu na to całe zajście tylko obawiał się że sprawa pójdzie dalej i coś może wyjść na światło dzienne

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Tafariel 2016-11-07, 11:00 3
Ten ksiądz pisał jak jakiś z🤬b, ja p🤬le "mów co myśl ci przyniesie bez granic" Gwoździem c🤬ja za c🤬ja przybić do drzewa i położyć obok nóż i niech wybiera Typ też opanowany, że mu nie zaj🤬 w kły.

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Konto usunięte 2016-11-07, 12:17 1
Czego się chłopa czepiacie - trafił na taką - to pomyślał że ma smaka na księżowskiego pytonga

Wszystkie dewoty na świecie - takie same.
Wszyscy kapłani na całym świecie - tacy sami.

Tylko chłopa mi szkoda - bo jako jedyny w miarę ogarnięty - ale myślę że po tej sytuacji przejrzy na oczy.

Aha, bym zapomniał - właśnie tacy ludzie nauczają was, że zapłodniona komórka jajowa to podmiotowy człowiek, któremu należy się ochrona
Zgłoś
Krak 2016-11-07, 14:36 2
macabre858 napisał/a:

celibat został narzucony

Rozmawia dwóch mnichów, młody ze starszym na temat zbiorów znajdujących się w tamtejszej bibliotece.
- Mistrzu, wybacz, że pytam, ale co by się stało gdyby mnich przepisujący księgi się pomylił i jakieś zdanie przepisał błędnie?
- Nie, to niemożliwe, nikt się nie myli.
- No, ale jakby się ktoś pomylił, to co by się stało?
- Mówię ci, że nikt się nie myli, znasz tekst biblii na pamięć? Przyniosę ci jedną z pierwszych kopii i zobaczysz, że nic, a nic nie odbiega od tej z której i ty się uczyłeś.
Mnich poszedł po ów tekst i nie ma go godzinę, dwie, trzy.
w końcu młody mnich zniecierpliwił się i poszedł szukać mistrza.
Znalazł go w bibliotece siedzącego nad dwoma tekstami biblii (jeden z którego się wszyscy uczyli, a drugi ten jeden z pierwszych kopii najbliższych oryginałowi) i płacze.
- Mistrzu co się stało?
- W pierwszym tekście jest napisane "będziesz żył w celi bracie", a w kolejnych kopiach "będziesz żył w celibacie".
Zgłoś
Sebor1995 2016-11-07, 15:56
Nie za stara dla ksiedza ?
Zgłoś
damianek222 2016-11-07, 16:53
i c🤬j obejrzalem cale
Zgłoś
TheFantomas 2016-11-07, 18:00 1
Ksiądz myślał tym czym facet myśli jak mu się chce i popłynął a że jeszcze był podpuszczany przez mamuśkę to mamy teraz aferę...
Zgłoś
Konto usunięte 2016-11-07, 18:12 1
Choć ksiądz zrobił źle, a nawet zrobił baaardzo źle,
(Nigdy nie sądziłem, że użyję takiego argumentu)
to przynajmniej nie jest j🤬ym i jebiącym w dupę pedałem.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-11-07, 18:19
Misiek_KRK napisał/a:

Prawda jest taka, że żaden zdrowy, normalny facet nie wytrzyma bez seksu. Ksiądz przysięgał żyć w czystości, ale to tylko słowa wymuszone przez biskupa. A jednak fiut i mózg robią swoje. Dobra robota Stonogi. A księdza wyj🤬 z parafii. Biskup nie zabronił mu bycia księdzem, bo jak widać nawet pedofilów chronią.

p🤬lisz, człowiek to nie zwierzę co to znaczy zdrów mężczyzna nie wytrzyma bez sexu? zawsze można zmęczyć Freda a po drugie co ma sex z kobietą wspólnego z pedofilami j🤬ymi? coś mi śmierdzisz gościu !!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie