nudzimisiexd napisał/a:
Zamknij tą mordę ruski pajacu .
i w kółko wyzwiska, śmieszny jesteś.
nudzimisiexd napisał/a:
Jasne - zacznijmy od ruskich. Którzy nas bydlęcymi wagonami wywozili na syberie, za rzeź Pragi, za rusyfikację i łagry
Suma ofiar niepoliczalna - mówimy mniej więcej o wymordowaniu 2-3mln Polaków w przeciągu 200 lat.
Proszę podaj mi przykład gdzie CYWILE rosyjscy byli odpowiedzialni za mordy? CZEKAM.
nudzimisiexd napisał/a:
Nie mam wątpliwości ze jestes ruskim scierwem bo ty nie wiedziałeś o tym ze Rosjanie maja Polska cywilna krew na rękach. Dziękuje za demaskację.
jak wyżej:
Proszę podaj mi przykład gdzie CYWILE rosyjscy byli odpowiedzialni za mordy? CZEKAM.
i kolejny raz próba dyskredytacji, to co robisz to manipulacja, ciągle oskarżanie o bycie ruskim trollem, na okrągło 24/h a dlaczego? Bo mam w dupie Ukrainę, bo Polska dla mnie ważniejsza i tak za każdym razem, - nie jesteś z nami to jesteś przeciwko nam, standardowa manipulacja która ma za zadanie podzielić ludzi i spolaryzować społeczeństwo. Sorry ale dla mnie to wygląda jakbyś był socjopatą, nie wiem czy tak jest ale się domyślam, za to na 99% wiem że jesteś materialistą i jak zapłacą to napiszesz nawet że Twoja matka to.... . Wszystko zrobisz dla profitów, zero szacunku dla drugiego człowieka, domyślam się że selekcja takich jak Ty była dobrze zaplanowana, podobnie jak Dirlewangerowców.