Ciekawy filmik przedstawiający to, o czym wszyscy wiedzą, ale nikt nie wie, jak temu przeciwdziałać.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Ten filmik też jest manipulacją, wszystko jest manipulacją. Gdybym się dowiedział o choćby połowie manipulacji jakim zostałem poddany, nie wytrzymałbym psychicznie. No i tak po krótce mówiąc, jesteśmy w dupie
za wypowiedź masz piwo,ale za niemiecki nie. nie mogę szwabów słuchac,nawet jesli mówiliby coś mądrego,tego po prostu nie da sie słuchać
"Jeśli zarówno przeszłość, jak i świat zewnętrzny istnieją wyłącznie w naszym umyśle, a umysł można kontrolować to co wtedy?" Ponownie filmik który mówi o tym, o czym Orwell już pisał dawno. Przykre ale prawdziwe to wszystko, większość ludzi tego nawet nie dostrzega.
edit:
"Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą." J Goebbels też o tym mówił, z resztą ktoś w tym temacie już o nim wspominał.
edit:
"Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą." J Goebbels też o tym mówił, z resztą ktoś w tym temacie już o nim wspominał.
A jam te wasze historie w dupie i idę własną drogą , czasem z systemem czasem go obchodząc
o ironio, niemcy mówią o manipulacji.
tak swoją drogą nic ciekawego, typowy materiał propagandowy przeciwko propagandzie, czy jak kto woli, manipulacja manipulacją.
tak swoją drogą nic ciekawego, typowy materiał propagandowy przeciwko propagandzie, czy jak kto woli, manipulacja manipulacją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie