Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Poniżej mała, niewyraźna mapa protestów w 2013 roku.

Tam gdzie jest najciemniej, jest najmniej protestów.

Można założyć, że tam gdzie nie ma protestów - panuje ład i dobrobyt albo...że ludzie są pozbawieni ostatnich sił i nie wierzą że można cokolwiek zmienić.
Zgłoś
Cyrk 2013-08-29, 8:35
albo wiedzą, że protesty c🤬ja dają...
Zgłoś
k................o 2013-08-29, 8:57 26
Zgłoś
pepekolo 2013-08-29, 9:06
Sporo tego, tylko patrzeć jak to wszystko w końcu p🤬lnie i sie bedziemy mordować nawzajem!
Zgłoś
firer 2013-08-29, 9:10
Jak bym był tuskiem czy innym bulem-komorowskim to bym obniżył akcyzę na gorzałę o połowę i nikt by na protesty nie dojechał.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-08-29, 9:11
Fuck yeah! Bijemy Nigerię ! I co teraz cz🤬chy !?
Zgłoś
v................y 2013-08-29, 9:54 4
Oj internetowi mędrcy. Wyciągać wnioski na bazie jednego współczynnika to kiepski pomysł.

Niska skala protestów oznaczać może:

a) Jest tak dobrze, że nie ma powodów do protestów
b) Społeczeństwo jest bierne i nie potrafi się organizować

W Polsce tylko garstka rozumie, że jak nie naprawimy tego burdelu to nikt tego za nas nie zrobi.

Aha - protestowanie w Internecie się nie liczy. Choćby c🤬je na władzy wieszała ponad połowa
obywateli - to ryżemu lata to koło pędzla.

Dlaczego? Bo p🤬lenie w Internecie można łatwo zignorować. Klik.
A przed wyborami coś wam obieca, albo postraszy kartoflem i polecicie jak kundle z wywieszonym językiem zagłosować na partię miłości.

Nikomu się nie podoba co się dzieje, ale każdy tylko k🤬a czeka, aż przyjdzie wódz i poprowadzi do boju. Tylko jak się pojawi jakiś gość co chce poprowadzić - to zaraz się okazuje, że niski, że chudy, że rudy, że katol, że ateista i zamiast z wrogiem bijemy się między sobą.

Powodzenia - czekajcie dalej na Godota.
Zgłoś
Goger 2013-08-29, 10:04
Polacy śpią

podpis użytkownika

facebook.com/polskipunkrock
Zgłoś
k................m 2013-08-29, 10:05 3
@ up Ja kto, wódz już jest, nawet co tydzień filmiki z jego udzialem sie tu pojawiają tylko w hameryce siedzi bo mu tam dobrze ;p

A tak w ogóle to w Polsce panuje taka szykana własnego narodu i taki obciach z bycia patriotą ze zal dupe ściska. na 2 maja jak flage wywiesiłem to sie wszyscy szyderczo przygladali z głupi mordami jakbym był jakiś wariat czy kosmita czy h🤬j wie co. Wiekszosc ludzi to są jednak tepe puste pały które nie dbaja o nic wiecej niz tylko sie nazrec i nachlac tfu!
Zgłoś
Towdi 2013-08-29, 10:29
Jebię od rana do wieczora, nie mam siły protestować.

Ryżemu i Vincentowi dokładni o to chodziło.
Zgłoś
P................t 2013-08-29, 10:52 1
Jesteście zbyt tępym narodem. Jak przekonywuje się was, abyscie głosowali na Korwina to wysmiewacie, a za 5minut płaczecie jak to zle. Takze niech tusk dojebie wam takie podatki, zebyscie za miske ryzu zap🤬lali j🤬e niewolnicze debile. Sram na ten prymitywny naród, nie potrafiący nawet oddać głosu na poqządną partię, bo jest tak tepym, niemyslacym narodem.
Zgłoś
morganeek 2013-08-29, 10:56 1
Albo są tacy ogłupieni i leniwi, że ciężko podjąć im jakąkolwiek inicjatywę... Gdyby to była mapka sprzed 20-30 lat to Polska świeciłaby się jak lampeczka
Zgłoś
Varyz 2013-08-29, 10:59
Ja już dawno powstrzymałem się od protestów w Internecie. Myślę, że lepiej jest robić coś dobrego dla kraju, budzić świadomość Polaków, inwestować w siebie, poznawać historię lub pomóc poznać ją innym, dzielić się wiedzą, polecać dobre książki / filmy. TV nie oglądam, bo się wk🤬iam patrząc na TVNy i inne, tak samo jak wk🤬ia mnie, że jak widzę ludzi czytających gazety w tramwajach / autobusach to z reguły Fakt albo inny brukowiec. Ot, wrzucę bo fajne i patriotyczne

EDIT: A kij, dam jeszcze to:

"Dalej na wieżę! Dalej, dalej precz z kanclerzem precz!
W potrzebie wzywa nas ku chwale Pospolita Rzecz!"

Zgłoś
mordarca123 2013-08-29, 10:59
W takim razie jak tak malo protestów To zapraszam Na 1.
Ciekawy pomysł swoją drogą może coś z tego będzie.
facebook.com/events/240736549408728/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited
Zgłoś
S................s 2013-08-29, 12:38
Myślałem, że to mapa ciapaków
Zgłoś
pylaochos 2013-08-29, 14:21
Hrodgar napisał/a:

Chciał bym przypomnieć, że nasi pradziadowie krytykowali władze przy stole i wódce/miodzie pitnym. Ale jak doszło do czego to robili rabację. Z nami jest podobnie, psioczymy, klniemy, wk🤬iamy się w gronie rodziny i znajomych, ale gdy pojawi się ta kropelka, która "przegnie pałę goryczy" to głowy władzy będą zdobiły sejmowy płot.

Godosz Pan bzdury. Przelano już ocean, bywały już protesty - w koncu nasz rząd wyprawia już takie rzeczy, że ludzkie wyobrażenie przechodzi - a na nich zjawiały się tylko grupki. Większa ilość patrzyła z politowaniem albo była przeciwna (a.k.a. lewaki). Dlaczego? Media srające do bani. Krótkowzroczność.

podpis użytkownika

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie