Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Młody chłopaczek pokazuje brak wiedzy Tuska i reszty tej bandy.

30.05.2010

13.05.2009

Ogólnie na jutubie jest więcej filmików na których pokazuje ich nieudolność.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor 2010-09-26, 16:51 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-26, 17:15 2
trazystor idź pocałuj w dupę Tuska, przecież tak go cenisz :*
Zgłoś
Black Snake 2010-09-26, 17:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
abaddon12 2010-09-26, 17:17 4
Zwolennikom szkoły austriackiej trzeba przypomnieć, że żeby wszystkich równo opodatkować, a następnie ograniczyć opiekę socjalną, to najpierw trzeba zapewnić możliwość równego startu. Rewolucyjne wprowadzenie zasad wolnorynkowych cofnie nas do XIX wieku i wtedy zobaczymy, co to znaczy dysproporcje.
Zgłoś
tranzystor 2010-09-26, 17:20 1
zielona zelka napisał/a:

trazystor idź pocałuj w dupę Tuska, przecież tak go cenisz :*

Ty cenisz pewnie Giertycha, bo dzięki niemu miałeś szansę na zdobycie Matury. Gratuluję nabycia umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-26, 17:22
Black Snake napisał/a:

Obawiam się, że to nikt mądry, tylko jakiś mod napisał.

Jakiś ty miły i uroczy. :*
Zgłoś
tranzystor 2010-09-26, 17:23
abaddon12 napisał/a:

Zwolennikom szkoły austriackiej trzeba przypomnieć, że żeby wszystkich równo opodatkować, a następnie ograniczyć opiekę socjalną, to najpierw trzeba zapewnić możliwość równego startu. Rewolucyjne wprowadzenie zasad wolnorynkowych cofnie nas do XIX wieku i wtedy zobaczymy, co to znaczy dysproporcje.

Teraz już za późno na zapewnienie równego startu. Największe dysproporcje powstały w latach 1990-1995, gdy cwaniaki kradli stając się nowobogackimi. Teraz tym samym złodziejom zależy na "austriackiej szkole"!
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-26, 17:38
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-26, 17:41 2
Skąd podtytuł "Młody chłopaczek pokazuje brak wiedzy Tuska i reszty tej bandy"? Niech ktoś mnie oświeci i wytłumaczy, co ma wspólnego Ziętek z Tuskiem?
Zgłoś
amrashs 2010-09-26, 18:01
Kociodup napisał/a:

Skąd podtytuł "Młody chłopaczek pokazuje brak wiedzy Tuska i reszty tej bandy"? Niech ktoś mnie oświeci i wytłumaczy, co ma wspólnego Ziętek z Tuskiem?

obaj są politykami
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-26, 18:57
tranzystor napisał/a:

Ty cenisz pewnie Giertycha, bo dzięki niemu miałeś szansę na zdobycie Matury. Gratuluję nabycia umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Giertych matury mi nie dał, tak samo jak nikt za darmo mi nie dał tytułu inżyniera, ale widocznie masz w tym doświadczenie
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-26, 19:52
Zgłoś
tranzystor 2010-09-26, 21:38
Zgłoś
alorkar 2010-09-27, 0:32 1
Zgłoś
serdel1 2010-09-27, 7:53
Ten mlody, wlochaty swoim chamstwem idealnie nadaje sie do PiS.
Ale przy okazji jest zbyt madry, zeby go tam prezio potrzebowal.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem