na wikipedii o tobie napisali, że lubisz analne klimaty...
poza tym nie kumasz, że typ nie jest tym za kogo go uznałeś, ale najważniejsze dla ciebie okazało się "pisior publicznie oznajmił, że chce w dupę"
to znaczy, że anal stawiasz na pierwszym miejscu, zazwyczaj ostatni argument, jak się przegrywa w dyskusji, podaje się taki, na którym się ludzie najbardziej znają
poproszę o linka do tej wikipedii
ty mi o nauce p🤬lisz, a kiedy argumentów brak to z inwektywami wyskakujesz! słabe to jak ci, których oglądasz w tv i jewtubie, i żebyś więcej nie musiał się pocić z olejnymi absurdami, nie oglądam wiadomości, ani jutuberów, w pompce mam poglądy twoje i reszty sadoli, chcesz to branzluj się do typa, który nawet nie wie o twoim istnieniu - twoja sprawa, ja mam wyj🤬e w polityków, jutuberów, felietonistów i dzennikarzyny!
żygnam!
poproszę o linka do tej wikipedii
ty mi o nauce p🤬lisz, a kiedy argumentów brak to z inwektywami wyskakujesz! słabe to jak ci, których oglądasz w tv i jewtubie, i żebyś więcej nie musiał się pocić z olejnymi absurdami, nie oglądam wiadomości, ani jutuberów, w pompce mam poglądy twoje i reszty sadoli, chcesz to branzluj się do typa, który nawet nie wie o twoim istnieniu - twoja sprawa, ja mam wyj🤬e w polityków, jutuberów, felietonistów i dzennikarzyny!
żygnam!
taka drobna rada
Jak masz wyj🤬e na to wszystko, o czym napisałeś, to dlaczego używasz określeń, których okazuję sie nie rozumiesz i publicznie komentujesz rzeczy na których się znasz?
Nie oglądasz i się nie interesujesz, twaja rzecz
Wypowiadanie się w tematach, na których się człowiek nie zna, zawsze może doprowadzić do tego typu wymiany argumentów, jak dzisiejsza.
pozdro
taka drobna rada
Jak masz wyj🤬e na to wszystko, o czym napisałeś, to dlaczego używasz określeń, których okazuję sie nie rozumiesz i publicznie komentujesz rzeczy na których się znasz?
Nie oglądasz i się nie interesujesz, twaja rzecz
Wypowiadanie się w tematach, na których się człowiek nie zna, zawsze może doprowadzić do tego typu wymiany argumentów, jak dzisiejsza.
pozdro
a co z tym artykułem o mnie na wikpedi? podrzucisz linka? nie mogę znaleźć!
a co z tym artykułem o mnie na wikpedi? podrzucisz linka? nie mogę znaleźć!
Tę ekscytującą podróż odkrywczo-edukacyjną musisz podjąć sam, ruszaj w drogę padawanie!
Tę ekscytującą podróż odkrywczo-edukacyjną musisz podjąć sam, ruszaj w drogę padawanie!
następnym razem nie p🤬l, byle, żeby wypełnić akapit!
następnym razem nie p🤬l, byle, żeby wypełnić akapit!
widzisz, zacząłeś od cytatu z wikipedii i zakończysz na szukaniu na wikipedii

proponuje jeszcze sprawdzić takie tajemnicze hasło jak "sarkazm"
to odmieni twoje życie

widzisz, zacząłeś od cytatu z wikipedii i zakończysz na szukaniu na wikipedii
historia zatoczyła koło
proponuje jeszcze sprawdzić takie tajemnicze hasło jak "sarkazm"
to odmieni twoje życie
no chyba ty nie do końca rozumiesz znaczenie tego hasła, ale to już twój problem
Rola? wiesz kto to jest?
ogarnij się trochę bo wszyscy dla ciebie poza tuskiem będą pisowcami
Faktycznie. Rola to kacapski podnozek
Coraz częściej wypieracie się swoich.
Można podsumować: Sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotą.
Twoja świadomość polityczna jest kwintesencją tego durnego narodu.
Faktycznie. Rola to kacapski podnozek
tak
ale nie pisowiec