Bednarek nie ma dreadów tylko kawałki gówna wystające z tyłu głowy.
Macie tutaj bednarka, a nie to oszustwo co zj🤬o taką piosenkę.
image.ceneo.pl/data/products/7819221/f-bednarka-ocynkowana-25-3.jpg
image.ceneo.pl/data/products/7819221/f-bednarka-ocynkowana-25-3.jpg
Ostatnio w radio słyszałem właśnie takie kompletnie sp🤬olone wykonanie tej piosenki. Myślałem że to jakiś k🤬a żart, że tak się tego przecież sp🤬olić nie da. Ale okazało się że to nie żaden żart tylko ten cały Bednarek. C🤬j mu w dupę za to. Ale taki prawdziwy!
Bo słuchając jego... ekhm... "interpretacji" tej piosenki miałem nadzieję że ktoś mi narzyga do uszu! No k🤬a brak słów, a kolejny brak słów i c🤬j do dupy (taki prawdziwy) dla tych którzy zdecydowali się to puszczać na antenie.
Bo słuchając jego... ekhm... "interpretacji" tej piosenki miałem nadzieję że ktoś mi narzyga do uszu! No k🤬a brak słów, a kolejny brak słów i c🤬j do dupy (taki prawdziwy) dla tych którzy zdecydowali się to puszczać na antenie.

Całe szczęście, że zamazałeś mu oczy. K🤬A, jeszcze ktoś by go rozpoznał!
Moim skromnym zdaniem bednarek sprofanował jeden z najlepszych utworów w historii polskiej muzyki.

Franek_Kapusta napisał/a:
Kto to jest Bednarek?
Nie "Bednarek", tylko "Bednarka"!
pl.wikipedia.org napisał/a:
Bednarka – taśma wykonana ze stali, o przekroju spłaszczonego prostokąta. Grubość 1-5 mm, szerokość 20 do 85 mm, zwijana w kręgi. W budownictwie stosowana w instalacjach odgromowych (jako uziemienie) dawniej również jako zbrojenie nadproża Kleina. Zabezpieczenie antykorozyjne: stal ocynkowana.
Tylko w dalszym ciągu nie rozumiem zwrotu "Tekst bednarka".
Jeszcze raz pozwole sobie coś dopisać. Przykre jest to że w wyszukiwarce szukając utwór M. Grechuty 1 wyskakuje ten pedał bednarek.