Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
Marian Lichtman czyli jak nie grać na perkusji
konto usunięte • 2013-04-15, 0:08
Przedstawiam Państwu legendę polskiego rock'n'rolla, Mariana Lichtmana z zespołu Trubadurzy:

Wyborna solówka. 1:13 facet dochodzi.

Pierwszy temat więc można mnie wtrącić do któregoś z kręgów piekielnych.
Zgłoś
MichaU 2013-04-15, 12:25 2
Zacna solówka. Nie spodziewałem się tego po perkusiście zespołu, który kojarzy mi się z poziomem Maryli Rodowicz. Piwo!
Zgłoś
Światłocień 2013-04-15, 12:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Borgi 2013-04-15, 12:40 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
generalissimus 2013-04-15, 12:59 1
ten "pan" z kolei choć, wygląda pedalsko, garuje nieźle. oglądać do końca

nagrywane kartonowym pudłem
Zgłoś
Roszp 2013-04-15, 13:00 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-15, 13:03
Fajne solo, a do prześmiewców: nie zawsze chodzi o to kto głośniej i szybciej...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-15, 13:05
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-15, 13:09 1
CrashDW napisał/a:

Fajne solo, a do prześmiewców: nie zawsze chodzi o to kto głośniej i szybciej...

Przecież chodzi o bycie "wielkim polskim muzykiem" i uderzanie z niechęci i brakiem ładu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-15, 13:23 1
still better than lars urlich ;]
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-15, 13:27 9
a na perkusji gram tak:

Zgłoś
MichaU 2013-04-15, 13:37
Zgłoś
szkodnikdbwa 2013-04-15, 13:48 1
Lichtman do błazen, proponuje obejrzej jak przygrywa u Pigeja z playbacku

/watch?v=8CoEATV1IEk
Zgłoś
jarasz 2013-04-15, 15:30 1
bloodwar napisał/a:

"Miszczostfo", prawie jak Bonham w "Moby Dick". Prawie

właśnie miałem to samo napisać, że chciał być jak Bonham ale mu ciutkę nie wyszło
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-15, 16:08
Roszp napisał/a:

Gęsto od trolli i/lub mocno niekumatych ludzi

Nie trolii tylko ludzi którzy znają się nieco lepiej na bębnach niż ty. Szczerze tak zaprezentowaną solówkę wykona każdy średnio rozgarnięty perkusista. Znałem kilku lepszych w technikum niż ten łysy pan. Już nawet nie wspomnę o marnej technice. Jak brak wyprzedzania wzrokiem ruchów. Chodzi o to iż patrzy się nie na to co obecnie się gra lecz wyprzedza się o jeden ruch. 48 sekunda ?? Wat co to jest ?? Chaotyczne walenie w gary .... A ta końcówka to już kompletnie nie wiadomo co ... Chciał zaszpanować a nie wyszło.
Zgłoś
leon0xxx 2013-04-15, 18:20
Lepiej brzmi już moja stara jak napier*ala garami w kuchni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem