Główna Poczekalnia (8) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rudinxon 2017-04-27, 22:57
Wincyj drzew przy drodze, wincyj...
Zgłoś
postrach dzieci 2017-04-27, 23:02
selekcja naturalna
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-27, 23:06 6
BrianGriffin, trochę to inaczej wygląda z punktu widzenia osoby która go znała. Nie był potencjalnym mordercą, uwierz mi. Jest wiele powodów, wiele zmiennych które mogły doprowadzić do tego czy każdego innego wypadku. To po prostu ludzki błąd, może nawet ludzkie nieszczęście. Dla mnie są dwa wytłumaczenia tej tragedii. Albo zasnął (co jest po prostu ludzkim błędem, każdy je popełnia - był człowiekiem który dla swojej rodziny [żona, dziecko] uchyliłby nieba więc pracował jak najwięcej żeby rodzinie żyło się jak najlepiej - firmę która widnieje na szybach auta, otworzył stosunkowo nie dawno), albo chciał to zrobić z powodów i stanu jego psychiki których już nikt się nie dowie. Plotki głoszą, że mógł być na tyle w dołku swojego życia, że nie chciał go kontynuować. Odpowiedz sobie sam skoro znasz zarys człowieka od mojej osoby.
Zgłoś
sirapacz 2017-04-27, 23:29 6
@Didseedat to nie serwis jest popieprzony tylko to, że tu pełno gówniarzerii próbującej zaszpanować, który to nie jest bardziej "hardkorowym sadolem". Musisz nauczyć się szczać z góry na komentarze gimnazjalistów czy też co gorsza licealistów.
Zgłoś
masterwow 2017-04-27, 23:37 1
wygląda to na samobójstwo, jak inaczej wytłumaczyć drzewo w miejscu na dźwignię zmiany biegów.
Zgłoś
Tassadar 2017-04-27, 23:51 2
Alfa 156 to nie golf 3. Tam jest porządne zawieszenie, auto nawet przy dużej prędkości trzyma się świetnie. Mimo, że jest stara, to prowadzi się lepiej niż nowe auta z klasy średniej niższej jakimi miałem okazję jeździć. Nie widzę całej drogi, widzę, że jest mokra, ale prosta. Albo wypadek jak nazwa wskazuje, albo gość celowo wjechał w to drzewo. Sam fakt w jaki sposób uderzył na to wskazuje, każdy w swoim instynkcie samozachowawczym nawet przy utracie panowania skręca gdzie się da byle uderzyć bokiem. A tu frontalnie. Samobójstwo na moje.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-27, 23:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-28, 2:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ANALizator777 2017-04-28, 7:00
dajcie namiar do rodziny. kupiłbym silnik

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
wizytka 2017-04-28, 7:49
ale brzoza nie urwie końcówki skrzydła, bo to przecież drzewo... a drzewa są kruche w ciul.
Zgłoś
ziomandrzej 2017-04-28, 7:55 3
Zgłoś
Wiewór 2017-04-28, 7:55 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-28, 10:35 1
Hehe, widzę oklepany suchar o Alfie na lawecie ciągle na propsie
Nie ma to jak słuchać motoryzacyjnych mądrości od stulejarzy co w życiu fury żadnej nie mieli i wozi ich szofer - w solarisie albo autosanie

Tak, miałem alfę
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-04-28, 11:08
jedna z nielicznych Alf Romeo , która na lawecie wróci po wypadku , a nie przed ! szacunek !
Zgłoś
waloos 2017-04-28, 12:51 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem