Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
konto usunięte 2014-03-01, 17:35
@Zjacer
tak było, potwierdzam
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 17:37 108
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 17:39 38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 17:45 10
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 17:47
Meretrix, nie przeczę, możliwe, że to inteligentny trolling, ale strach pomyśleć, że część ludzi weźmie go na poważnie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 17:55 1
Zgłoś
teers16 2014-03-01, 17:56 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 17:57 4
wisnia123456, otóż zmienia. Nie zmieniało by, gdyby nikt nikogo nie ograniczał. A przecież palenie jest karalne. Dlatego właśnie potrzebna jest merytoryczna dyskusja, która przekona całą tą ciemną hołotę do tego, żeby nie ograniczać praw innych.

@Up dzięki stary akurat hemoroidy mi wyrosły. W ogóle jestem zaszczycony. Jesteś tutaj od 2012, a pierwszy post jaki napisałeś to maść na ból dupy dla mnie, żeby mnie nie bolało - prawdziwy samarytanin
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 18:00 9
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-03-01, 18:02 3
pistacjusz napisał/a:

w tym Michała, który od kilku dni czuł się bardzo źle, był siny, nie jadł, nie chciał pić.
Lekarze nazywają to „złotym strzałem”

Panie... To heroina
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 18:05
Jaką trzeba mieć słabą wolę, żeby nie móc rzucić papierosów...
Zgłoś
oozyxak0o 2014-03-01, 18:07 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 18:15 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 18:15
Herbata i kawa to też narkotyki.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 18:22
@up nie sama kawa czy herbata a substancja psychoaktywna w nich zawarta- kofeina (teina) jak kto woli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem