📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Meretrix, nie przeczę, możliwe, że to inteligentny trolling, ale strach pomyśleć, że część ludzi weźmie go na poważnie.

wisnia123456, otóż zmienia. Nie zmieniało by, gdyby nikt nikogo nie ograniczał. A przecież palenie jest karalne. Dlatego właśnie potrzebna jest merytoryczna dyskusja, która przekona całą tą ciemną hołotę do tego, żeby nie ograniczać praw innych.
@Up dzięki stary akurat hemoroidy mi wyrosły. W ogóle jestem zaszczycony. Jesteś tutaj od 2012, a pierwszy post jaki napisałeś to maść na ból dupy dla mnie, żeby mnie nie bolało - prawdziwy samarytanin
@Up dzięki stary akurat hemoroidy mi wyrosły. W ogóle jestem zaszczycony. Jesteś tutaj od 2012, a pierwszy post jaki napisałeś to maść na ból dupy dla mnie, żeby mnie nie bolało - prawdziwy samarytanin

pistacjusz napisał/a:
w tym Michała, który od kilku dni czuł się bardzo źle, był siny, nie jadł, nie chciał pić.
Lekarze nazywają to „złotym strzałem”
Panie... To heroina

Jaką trzeba mieć słabą wolę, żeby nie móc rzucić papierosów...

@up nie sama kawa czy herbata a substancja psychoaktywna w nich zawarta- kofeina (teina) jak kto woli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie