Kolejna część popisów tego gościa. Rozp🤬ala system po prostu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:15
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Niezły jest, ale jaj nie urywa. Robi bardzo dobre wrażenie, to wszystko. Niemniej jednak za soundtrack do Śląska piwo.
Polecam zajrzeć na kanał Mariusza, pozwala używać swojej muzyki bez problemów ( udostępnia ją za darmo ). Mimo wszystko w opisie ma podany numer konta, więc jak ktoś chce może mu wysłać parę groszy bo warto.
Polski Igor. Szkoda że musi grać gdzieś po ulicach. Polska ma w dupie artystów, najlepiej wiedzą to ludzie po akademiach muzycznych. Lata ciężkiej pracy i co? No właśnie...
@ kkndkkndkknd
Takiej muzki jest milo posluchac raz, nie nagminnie. jesli kupilbys jego plyte, i katowal uszy taka muzyka 24/7 to sorry, cos z tb nie tak....
Takiej muzki jest milo posluchac raz, nie nagminnie. jesli kupilbys jego plyte, i katowal uszy taka muzyka 24/7 to sorry, cos z tb nie tak....
@ kkndkkndkknd Niestety, Ci muzycy są naprawdę zajebiści na ulicy, ale płyt nie nagrywają, a jak nagrają to wychodzą takie jak niestety Pana Gienka Loski..
Szkoda, że nie doceniają takich gitarzystów kiedy fala gejów i pedałów jest promowana na świecie.
widziałem go kilkukrotnie w jeleniej górze i jak go słuchałem to wstałem jak wryty i to było coś niesamowitego on z gitarą to się chyba urodził. Już sobie odpuściłem te 2 piwa i mu rzuciłem te 6 zł ;D
Ma ktoś namiary gdzie i kiedy on gra?! Ciekawe czy będzie na gitarowym rekordzie we Wrocku koleś jest zajebisty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie