Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Deekk 2014-02-14, 11:06
Po prostu MISTRZ!!!!!!
Zgłoś
snik0 2014-02-14, 11:09
BędęRzygał napisał/a:

A co on robi jak nie pracuje? Grajek to też zawód, tylko swoją twórczość sprzedaje nie poprzez wytwórnie płytowe, a na ulicy. Nie chcesz kupić - nie słuchaj i nie płać

jak k🤬iasz zacznie placic podatki i zusy to wtedy mozna powiedziec ze ma zawod, teraz to zwykly oszust i zlodziej

podpis użytkownika

Zgłoś
Lopez 2014-02-14, 12:27 3
snik0 napisał/a:

jak k🤬iasz zacznie placic podatki i zusy to wtedy mozna powiedziec ze ma zawod, teraz to zwykly oszust i zlodziej

Co za j🤬a ignorancja, ja p🤬le. Ty zapwne płacisz podatek od tv, radia, nie ściągasz muzyki i filmów z internetu. Skąd wiesz że nie ma wykupionej licencji na uliczne grajkowanie. K🤬a co trzeba być za pojebem żeby w tym kraju nazywać kogoś takiego oszustem i złodziejem. Człowieka który chodzi po ulicy i nie okrada staruszek i studenciaków bo mu brakuje na wódę. Idź na ul. Wiejską w Warszawie, tam spotkasz takich ludzi, oszustów.

Edit:
Acha, i zapoznaj się z pojęciem - PRACA, bo k🤬a to co on robi też nazywamy PRACĄ. Nie mówimy tu o ZAWODZIE tylko o PRACY, za którą ktoś mu według uznania daje wynagrodzenie. To że skarbówka chce patrzeć ludziom na ręce, węszyć gdzie rozp🤬alają pieniądze i je kontrolować, nie znaczy że mozna kogoś nazywać złodziejem. Bo żyjemy w biurokracji gdzie nawet za udzielanie korepetycji powinno się płacić podatki. Masz czysto burackie myślenie - starać się żeby inni mieli mniej, zamiast samemu starać sie mieć więcej.
Zgłoś
donald_schetyna 2014-02-14, 12:37
@snik0 to typowy przykład zawistnego komucha. Koleś nikogo nie okrada, co więcej, ciężko i dobrze pracuje. Kto chce, ten mu daje pieniądze, kto nie chce, olewa. I tak powinno być.
Zgłoś
norbi5544 2014-02-14, 13:58
"A co on robi jak nie pracuje? Grajek to też zawód, tylko swoją twórczość sprzedaje nie poprzez wytwórnie płytowe, a na ulicy. Nie chcesz kupić - nie słuchaj i nie płać "

A ja bede słuchał i nie ni c🤬ja nie zapłace ! :]
Zgłoś
Tommy68 2014-02-14, 15:52
orzeszek81 napisał/a:

Braku talentu zarzucić mu nie można. Tylko jak dla mnie to to zwykły nie rób z gitarą! Do roboty nie pójdzie łatwiej przecież rękę wyciągnąć...

Osz Ty wyrocznio, skąd wiesz co ten koleś robi codziennie? Może normalnie zap🤬la do roboty jak inny człowiek, studiuje. Ale najlepiej zawsze zj🤬 osobe która poprzez swój talent potrafi trochę sobie dorobić. Jak zwykle łatwiej p🤬lić niż robić.
Zgłoś
D................7 2014-02-14, 17:45
Jak nie płaci podatków to okrada. I nie "nikogo" tylko wszystkich. W tym mnie.
Może i ma zgodę na grajkowanie i płaci od tego oczywiście podatek. Ale jakos k🤬a nie sądzę. Od Rumuna w tramwaju z akordeonem różni się tym, że nie jeździ w tramwaju i nie gra na akordeonie.
Zgłoś
erebre 2014-02-14, 18:47
rmf24.pl/fakty/polska/news-uliczny-skrzypek-z-klasa-ma-fiskalna-kase,nId,296866

To się nazywa uczciwość. Albo naiwność. Jak kto woli.
Zgłoś
Lopez 2014-02-14, 19:11
Dexterkrak napisał/a:

Jak nie płaci podatków to okrada. I nie "nikogo" tylko wszystkich. W tym mnie.
Może i ma zgodę na grajkowanie i płaci od tego oczywiście podatek. Ale jakos k🤬a nie sądzę. Od Rumuna w tramwaju z akordeonem różni się tym, że nie jeździ w tramwaju i nie gra na akordeonie.

Cóż za hipokryzja i święty odbyt.
Zgłoś
D................7 2014-02-14, 20:00
Dzie tu jest hipokryzja?
Zgłoś
MrTijomono 2014-02-16, 22:15
Ludzie i tak wolą popatrzeć i zeta rzucić kolesiowi przebranemu za posąg, który co jakieś 15 min ruszy ręką bo się zmęczy
Zgłoś