Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mam się śmiać?Idzie menadżer Pudziana na zakupy, a tam promocja na wygraną z Sappem -.-

1. Czy to Pudzian sobie dobierał przeciwnika?
2. Dlaczego po tej walce nawet się nie zaczerwienił ? - wszyscy pamiętają walkę z El Estrogenem kiedy po 40 sekundach Pudzian sapał po 3 czy tam 4 wykopach.
3. Gdyby tak Pudzian wyszedł na konferencji i powiedział że odwołuje walkę bo Sapp ją ustawia albo nie jest godnym dla niego przeciwnikiem to co byście powiedzieli?(pewnie że ciota i tchórz)

Czy to Pudzian sobie dobierał przeciwnika?
Z tego co wiem, to KSW mu dobiera przeciwnika.
2. Dlaczego po tej walce nawet się nie zaczerwienił ? - wszyscy pamiętają walkę z El Estrogenem kiedy po 40 sekundach Pudzian sapał po 3 czy tam 4 wykopach.
Bo miał gorszą kondycję niż teraz? Pomyśl.
Gdyby tak Pudzian wyszedł na konferencji i powiedział że odwołuje walkę bo Sapp ją ustawia albo nie jest godnym dla niego przeciwnikiem to co byście powiedzieli?
Biłbym mu brawo.
i na h*j kasujecie moje komentarze p*zdy ?!! boicie sie prawdy cioty
kur... jacy wy jesteście żałośni
walka ustawiona ??? pozdro wielcy znawcy MMA
Uważaj, bo Ci coś w głowie pęknie

Sapp nic nie zrobił bo nie miał czasu , ciekawe co wy byście kur... zrobili gdyby pudzian ruszył na was z pięściami , co może byście zrobili 5 salt i go KO ?!
Tak, nie miał czasu, tu Ci przyznam rację - spieszył się do szatni po czek na hajs za wygraną.
sedzia przerwał walke bez powodu ? aż mnie hu.. strzela , chyba po za KSW nie oglądacie innych gal , przeciwnik nie wykazywał już nic , to że się bronił to była tylko kwestia czasu , sendzia dobrze zrobił ze to przerwał
Pierw dowiedz się conieco, a dopiero potem pisz.
Masz tutaj wypowiedź Sapp'a dlaczego walka została zakończona:
Rola mojego sekundanta polega na tym, że jak zobaczy np. rozcięcie, musi zatrzymać walkę.
A na koniec tego posta napiszę Ci tylko tyle piterprg - panuj nad nerwami, bo to wypisujesz jest śmieszne. Rzucasz się jak gówno w trawie gówno wiedząc o Sapp'ie. Proponuję Ci wyjść na spacer dotlenić się. Pora wyłączyć komputer.

Parafrazując Stanisława Lema, nie wiedziałem że na sadisticu jest tyle idiotów, dopóki nie zobaczyłem tego tematu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie