📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Ta walka nie była ustawiona. Każdy kto ma chociaż minimalne pojęcie o tym 'sporcie' to wie, że Bob Sapp już od dawna jeździ po świecie i kładzie się w 1 rundzie po niecelnych ciosach, zarabiając w ten sposób na emeryturę. Sportowo już nic nie prezentuje.
Idzie menadżer Pudziana na zakupy, a tam promocja na wygraną z Sappem -.-
3m napisał/a:
Mam się śmiać?Idzie menadżer Pudziana na zakupy, a tam promocja na wygraną z Sappem -.-
Koleś, który ma ponad 20 profesjonalnych walk, staje pod linami i podnosi nogę jak panienka. Yeah - sure.
Do wszystkich "znawców" i napinaczy proszę weźcie mnie uświadomcie w paru rzeczach:
1. Czy to Pudzian sobie dobierał przeciwnika?
2. Dlaczego po tej walce nawet się nie zaczerwienił ? - wszyscy pamiętają walkę z El Estrogenem kiedy po 40 sekundach Pudzian sapał po 3 czy tam 4 wykopach.
3. Gdyby tak Pudzian wyszedł na konferencji i powiedział że odwołuje walkę bo Sapp ją ustawia albo nie jest godnym dla niego przeciwnikiem to co byście powiedzieli?(pewnie że ciota i tchórz)
1. Czy to Pudzian sobie dobierał przeciwnika?
2. Dlaczego po tej walce nawet się nie zaczerwienił ? - wszyscy pamiętają walkę z El Estrogenem kiedy po 40 sekundach Pudzian sapał po 3 czy tam 4 wykopach.
3. Gdyby tak Pudzian wyszedł na konferencji i powiedział że odwołuje walkę bo Sapp ją ustawia albo nie jest godnym dla niego przeciwnikiem to co byście powiedzieli?(pewnie że ciota i tchórz)
piterprg kolego nie spinaj się tak bo dostaniesz wylewu. Do tego może zacznij pisać po polsku.
Ale czekanie Sappa na 1 nodze na obalenie P🤬diusza najlepsze. Niedługo odkopią jeszcze jakiekoś znanego boksera żeby Mariusz mógł porzucać i potarzać się w kościach na ringu
Sapp nigdy nie był dobrym zawodnikiem. Jego największy sukces to wygrana z legendarnym Ernesto Hoostem 10 lat temu... Niczym Madonna robi sobie tournée po świecie od Japonii po Rumunie, daje show i zbiera dukaty do kapelusza. Co nie zmienia faktu, że wydaje się być sympatycznym gościem i tak dalej. Powinniście się cieszyć że polsat zorganizował wam rozrywkę na sobotni wieczór a nie pluć jadem na wszystkie strony świata
Parafrazując Stanisława Lema, nie wiedziałem że na sadisticu jest tyle idiotów, dopóki nie zobaczyłem tego tematu.
Parafrazując Stanisława Lema, nie wiedziałem że na sadisticu jest tyle idiotów, dopóki nie zobaczyłem tego tematu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie