Podkarpacie i wszystko jasne polaczki to dalej troche sredniowiecze. Juz jutro parady pedofilow w calym kraju.
Ty śmieciu, wszo ludzka, wszystko mogę zrozumieć ale jak widzę że ktoś o moich rodakach pisze polaczki to wk🤬ia mnie to niesamowicie
Podkarpacie i wszystko jasne polaczki to dalej troche sredniowiecze. Juz jutro parady pedofilow w calym kraju.
Zacofani to twoi starzy byli jak cię robili Sp🤬olino społeczna
Nie bardzo ogarniam, trochę ci się chyba ideologie pomieszały. Wytłumacz nam jak połączyłeś parady pedofilów z hasłem " it's ok to be white" ???
Boże jak ja bym się napił piwa a pieniędzy nie mam
To weź się za robotę nygusie jeden

co ty k🤬a wiesz o Podkarpaciu i browarach na naszych terenach smieć jesteś a pedofile to twoi starzy
jest możliwość skasowania konta tego boota
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r

podpis użytkownika
No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.
A potem jeszcze będą się drzeć do innych, żeby "się nie afiszowali"