Nie mogłem się powstrzymać i pragnę zaprezentować "nową" reklamę Poczty Polskiej. Ta reklama dokładnie odzwierciedla kondycję spółki
Ktoś chyba odkopał kasetę vhs z 1992 roku.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Natomiast, gdy Żabka rozpoczęła identyczną działalność, zaczęły się krzyki i wrzaski, że chcą obejść zakaz handlu etc.
podpis użytkownika
Emerytowany saren
W moim bloku jest odział poczty,ogrzewany tzw favierami,zimą przy niedużym mrozie bucha z poczty taki gorąc że drzwi na oścież otwarte,a pracownicom pot z czoła leci.,oczywiście założenie termostatu to za duża inwestycja dla kierownictwa z centrali.
Cryo
2019-04-05, 12:20
Śmierdzące lenie. Jestem w domu, ale wrzucają awizo. Raz na kilka dni zgubili też moją przesyłkę. Wolę Inpost. Przychodzą nawet w weekendy i nikogo nie muszę się o nic prosić.
~DMT
2019-04-05, 13:26
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2019-04-06, 1:32
pomidoro napisał/a:
I pomyśleć że kiedy umrze pokolenie mojej mamy, która wysyła raz na jakiś czas coś na poczcie to oni zbankrutują
Oby tak samo szybko padł komunistyczny rząd z tego samego powodu. Pozdro dla kumatych.
Powiedzcie że to fejk jest....
A ja trochę obronię pocztę. Wiem że śmierdzi kupą ten stary relikt PRLu, ale w naszym wspólnym interesie jest to żeby przetrwał. Zdajecie sobie sprawę z tego że Inpost i inne spółki kurierskie oferują tak wysoką jakość usług tylko dlatego że obslugują mniejszość rynku? Wystarczy wziąć pod uwagę co dzieje się od listopada do stycznia. Setki zgubionych paczek w inpoście oraz dziesiątki tysięcy niedostarczonych na czas. Do czego zmierzam? Jeśli moloch pokroju PP upadnie i prywatne firmy przejmą całym rynek to uwierzcie że przy tym nawale pracy będą radziły sobie znacznie gorzej niż PP w tym momencie. Gdy inpost przejął od PP kontrakt na dostarczanie przesyłek sądowych- po kilku miesiącach sądy musiały sie wycofać bo inpost przepotężnie bie dawał rady.