Ja to za każdym razem jak idę na pocztę odebrać awizo to mnie c🤬j z jasnego nieba strzela. K🤬a samego planowania mam z 15min. O której wyjść, którego dnia, czy nie za wcześnie czy nie za późno, jaki będzie ruch itp...
Wchodzi człowiek do tego j🤬ego skansenu wyp🤬olonego po brzegi jakimś jarmarcznym gównem i kalendarzami religijnymi wszędzie chcąc odebrać p🤬lony list albo paczkę i k🤬a kolejka całe 3 osoby a czekania na swoją kolej k🤬a 40min... Bo jakaś karynka czeka na przekaz z mopsu i prosi 10 razy aby sprawdziła babka dlaczego jeszcze nie ma hajsu albo k🤬a jakaś babcia czy tam dziadek przyszedł c🤬j wie po co ale chce sobie z kimś pogadać i p🤬li k🤬a o tym jak jego wnusia pojechała na kolonie k🤬a w Bieszczady i kolanko zadrapała albo jak jego k🤬a kotek ma robaki w dupie czy c🤬j wie co.
Stoisz tam k🤬a w tym budynku z odp🤬lonymi farelkami na fest w kurtce bo na zewnątrz mróz ale w środku k🤬a +40*C i się pocisz jak świnia w saunie i podziwiasz te przecudne niszowe książki o życiu siostry bernadetty albo jakieś k🤬a inne gówniane kolorowanki a za okienkiem możesz podziwiać puszki z colą i żelki zaraz pod p🤬loną srajtaśmą.
Jak im "system" padnie to w ogóle cyrk... przychodzę po polecony a babka mówi, że im system padł i "musiałabym ręcznie szukać czy jest"... no to szukaj k🤬a.... wielki problem obrócić stołeczek o 180* i zajrzeć na j🤬ą szafeczkę wielkości góra 40x20cm i poszukać "czy w ogóle jest"... nie k🤬a nie ma a to awizo sobie samemu wydrukowałem i podłożyłem wam wirusa w kompach aby mieć bekę czekając godzinę w kolejce i następne 30min jak baba szuka listu...
ZAWSZE jak mam gdziekolwiek opcję wyboru dostawy to zaznaczam kuriera a jak chcę na sobotę bo mnie w piątek najdzie na kupno i chcę "na już" to biorę paczkomat i sobie odbieram, płacę kartą i nie czekam. Do tego wiele sklepów ma opcję darmowej dostawy do paczkomatu więc tu nie ma nad czym się zastanawiać.
Nawet jeśli biorę kuriera i kurier za pobraniem to te 18.50 a poczta 12 to mam centralnie wyj🤬e na pocztę. Od kilku złotych nie zbiednieję.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !