👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Młodzież, więc musi się gdzieś wyszumieć. Odkąd polikwidowali Domy Kultury oraz Gminnr ośrodki, młodzi ludzie zostali sami. Na ulicy próbują zwrócić na siebie uwagę dorosłych krzycząc: "zróbcie coś z nami!"
(Putin lubi to.)
(Putin lubi to.)
W TVN to pewnie było by
Cytat:
Przypadkowi przechodnie pomagają zepchnąć popsute auto z jezdni
Gr0mTom napisał/a:
Teraz my na własne życzenie sprowadzilismy upaińską dzicz do swojego kraju. Pod tym względem niczym nie róznimy sie od Belgów.
Różnica jest taka, ze Ukraińcy chcą tu normalnie funkcjonować, ale pewnie nie wychodzisz z piwnicy to jak masz to wiedzieć?
LuckyTerranova napisał/a:
To pokazuje, że Belgia jest Belgia tylko z nazwy, mniejszością na terenach, które kiedyś były belgijskie. Smutna prawda o zachodniej części Europy.
Tak jak Polin dla polaków.
Bardzo dobrze, powinni byli rozj🤬 ten k🤬i dołek żeby kamień na kamieniu nie został.
SirMajkel napisał/a:
wszystkich złapać i odesłać do domu z wilczym biletem.
Przeciez oni sa u siebie

Za mało ich sprowadzili do europy. tvn coś się zająknął na ten temat?

Autor napisał/a:
Co Ty pindolisz? Niech k🤬a spalą tą j🤬ą Brukselę. Kibicuję im!
Zamknij ryja flecie!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie