Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MGC 2013-11-13, 9:53 4
Przeglając rano facebooka , natknąłem sie na taką oto riposte ze strony Superstacji która, poleciala w strone tvn24.
Zgłoś
SolarisN1 2013-11-13, 9:56
Jeśli nie chciałeś robić reklamy pitu pitu to wystarczył screen z Twittera.
Zgłoś
tico92 2013-11-13, 9:58 1
i te poszukiwania jak robi się screen shota w google ;D ,zawsze to lepiej niż robić zdjęcie telefonem ;d
Zgłoś
zonk 2013-11-13, 9:59
Super stacja chcieli by pewnie ziem wschodnich tak jak przed rozbiorami. Tylko na c🤬j im takie nieużytki.
Zgłoś
MGC 2013-11-13, 10:33
tico92 napisał/a:

i te poszukiwania jak robi się screen shota w google ;D ,zawsze to lepiej niż robić zdjęcie telefonem ;d

wczoraj się przesiadłem na Windows 8,1 i dla pewności chciałem sparwdzić czy coś się zmieniło w kwesti scrennshootów...
Zgłoś
WyJEgErMaN 2013-11-13, 16:41 105
Myślę,że ten obrazek idealnie oddaje absurdalne działania mediów w celu wpojenia widzom jak to strasznie wygladał Marsz Niepodległości 2013.

Jezeli już było,to proszę wywalić.
Zgłoś
Cyrk 2013-11-13, 17:07 9
Cytat:

Jezeli już było,to proszę wywalić.

Było, było. Co roku k🤬a jest, ale bydło nadal głosuje tak samo. PiS, PO, SLD i PSL ta sama klika, a jak ktoś chce ich wyp🤬olić to stają na głowie, żeby ludzi przestraszyć...
Zgłoś
mihaueeek 2013-11-13, 17:18 1
Bo media dzisiaj to takie same k🤬y jak politycy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-13, 17:26 7
C🤬j mnie obchodzi na jakie media będziesz zwalał winę. To święto, do którego bydło różnej maści nie powinno być dopuszczane. Jak se k🤬a nie radzicie w tej stolycy z tak prostymi sprawami to mi nie p🤬l o mediach. Najpierw oczyść własne szeregi a nie zwalasz winę na media. Tak k🤬a, oni zawsze będą pokazywać skrajności. To nie wina tv, policji i c🤬j wie kogo, że rok w rok ktoś wzywa a później nie panuje na hołotą. Co przyszła sobie coś porozp🤬alać w imię święta. Czy można być jeszcze bardziej zj🤬ym hipokrytą - odpowiedz sobie sam. Toż to się rzygać chce jak ci wasi narodowcy wybierają skrzętnie, kto jest bandytą a kto nie. Jak policji za dużo, to prowokacja. Jak policji za mało, to prowokacja. K🤬a, czy wy j🤬e oszołomy czasem słyszycie, co p🤬licie? I nie, nie zmieni tego Bosak czy inny zakamuflowany pedał. Bo z gadania o niczym nawet przez cały dzień jeszcze nikt niczego nie zbudował.
Zgłoś
japkoI 2013-11-13, 17:26 1
na czymś trzeba zarobić.
Zgłoś
Hrodgar 2013-11-13, 17:32
Proponuję abyśmy za rok spotkali się 11.11. w Warszawie ubrani w kominiarki i maski zasłaniające twarze i z komunistycznymi oraz prohomoseksualnymi okrzykami zaczęli demolować jakieś miejsce, proponuje sejm, lub pałac prezydencki. Ciekawe jak wtenczas będzie przebiegała relacja z marszu niepodległości oraz jak zostali byśmy nazwani i pod jakie ugrupowania polityczne podciągnięci.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Pokh 2013-11-13, 17:33 1
@quartz75
prostymi sprawami?? upilnowac ponad 100 tysiecy luda? ty k🤬a dyktatorze i naczelniku porzadku! dobrze ze ciebie wszyscy tak sluchaja. I nie to nie wina tv, ze pokazuja 0.1% marszu ktory rozp🤬ala budke ciecia z ambasady? a ty k🤬a wiesz ze 90 tysiecy ludzi bedacym tam nawet nie widzialo zadnych zajsc??? rozumiem mozna byc lewakiem, mozna byc prawicowcem, nalezec do antify czy onru, ale k🤬a byc taka k🤬a bez pogladadow co wrzuca na idee i organizatorow, posrednio co prawda, ale wrzuca, porazka. i idz ty k🤬o za rok wylow posrod dziesiatek tysiecy ludzi tych parudziesieciu prowokatorow, naj🤬ych maloletnich chulyganow w kominach i policjantow w cywilu co tylko czekaja zeby podrzegac tych naj🤬ych ze zj🤬ymi mozgami co walcza pozniej z roslinami... bez odbioru
Zgłoś
matyus90 2013-11-13, 20:43
Filmik pokazujący moment podpalenia tęczy.

Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-13, 21:26
Pater patriae napisał/a:

Specjalnie pojechałem na ten Marsz, żeby się przekonać na własne oczy, jak to wygląda. I doszedłem do wniosku, że najwięksi specjaliści i hejterzy widzieli ten Marsz tylko w TV. Szedłem na samym przedzie Marszu, akcji z tęczą nie widziałem, chociaż osobiście mnie wk🤬iały z🤬by latające w kominiarkach, bo ewidentnie nie przyjechali tu świętować, a robić burdy, ale no K🤬A, idzie sobie człowiek, śpiewa hymn, a tu nagle info, że Marsz rozwiązali, żenada, kilkadziesiąt tysięcy ludzi idzie nielegalnie, bo policja nie upilnowała bandy z🤬bów..
Kto nie był na Marszu, nie czuł tej atmosfery, tej dumy z MORZA biało-czerwonych flag i tylko krytykuje na podstawie tego co mu "obiektywne" media pokażą, to naprawdę żal mi go.

PS Za komuny Solidarnościowcy to też byli bandyci i zadymiarze, pomyślcie o tym trochę.
PS2 Nie, nie jestem narodowcem .

Stary, w kilku konkretnych zdaniach streściłeś to nad czym ja pracowałem godzinkę .
Nic dodać, nic ująć.
Nie zapomnę momentu jak wszyscy stali z uniesionymi flagami i śpiewali hymn. Dookoła flary. Coś niesamowitego.
Ale oczywiście tego nie zobaczycie w TV.

MisiuSW napisał/a:

Tekst fajny, brawo że chciało Ci się pisać to wszystko, ale farmazonów niestety też nawaliłeś. Przejście wszystkich obok jednego miejsca trwało godzinę, więc nie mogłeś widzieć wszystkiego. Przeoczyłeś i dobre rzeczy, i gorsze

Rozumiem że tam byłeś, że tak piszesz?
Widziałem płonącą tęczę jeszcze na Marszałkowskiej, później słyszałem jakieś starcia debili z policją w okolicach placu Zamkowego.

Napisałem
Cytat:

Przechodząc obok ambasady widziałem płonące „coś” później dowiedziałem się że to budka strażnicza.

. I tutaj muszę przyznać Ci rację. Budka wartownika poszła z dymem wcześniej. Coś się paliło, ale nie mogę napisać co dokładnie.
Przeprowadzam za wprowadzenie w błąd. Tym razem karny k🤬s dla mnie.

Hrodgar napisał/a:

Proponuję abyśmy za rok spotkali się 11.11. w Warszawie ubrani w kominiarki i maski zasłaniające twarze i z komunistycznymi oraz prohomoseksualnymi okrzykami zaczęli demolować jakieś miejsce, proponuje sejm, lub pałac prezydencki. Ciekawe jak wtenczas będzie przebiegała relacja z marszu niepodległości oraz jak zostali byśmy nazwani i pod jakie ugrupowania polityczne podciągnięci.

Mam nadzieję że to co napisałeś to tylko niewinny żart (zwarcie pod deklem) i że naprawdę tak nie myślisz.
11 listopada jest dniem każdego Polaka, a ty chcesz wtedy iść i demolować nasz kraj. Nie ważne czy jest to cyrk przy Wiejskiej, tęcza na placu Zbawiciela, czy inny budynek.
Chcesz demolować niszczyć i psuć, to powybijaj sobie okna w mieszkaniu. Idą teraz chłodniejsze dni to zrozumiesz debilizm takiego zachowania.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-13, 21:47
WalniętyKnur napisał/a:

bitch please.

k🤬o jak cytujesz to czemu moja wypowiedz przekrecasz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie