📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
sobie możecie tam w kilka osób wyjść, ale prawdy uniknąć się nie da - młoda prawica w postaci narodowców to jest ogromna siła, trzeba ją tylko dobrze nakierować
na trzecim filmiku widać, że zdecydowanie dłużej świeci się CZERWONE światło, przypadek??????//
W 29 sekundzie można zobaczyć Chucka Norrisa jak sobie śmiga z aparatem
@Miziou
Jakoś nie widziałem Antify dewastującej miasto i urządzającej burdy jak ta.
Jakoś nie widziałem Antify dewastującej miasto i urządzającej burdy jak ta.
@Maślak - luz, nie w tym roku, ale 11.11.2012 należało do nich. Wracając do tematu, ja również nie widziałem w żadnym przekazie, żeby uczestnicy Marszu dewastowali cokolwiek. Zapodaj linkiem jeśli masz, bo ja to śledzę od poniedziałku (a miałem wtedy imieniny do cholery
) i nic destruktywnego nie widziałem. Od bandytów się odcinam, jak i organizatorzy i uczestnicy marszu. Zapodaj jakimś konkretem, oby nie z GW...
MonroeHutchen napisał/a:
popieram itd., ale lubię jak się prawicowcy zawsze prześcigają w tej liczbie uczestników - "jest nas kilkanaście, być może kilkadziesiąt tysięcy" potem - "jest nas tu sto tysięcy patriotów!" dzień później - "wczoraj przez Warszawę przeszło dziewięć miliardów młodych patriotów w Marszu Niepodległości"
To lewackie media zaniżają nam liczby, gdzieś czytałem nawet że było nas parę tysięcy a było nas grubo ponad 50.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie