Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:35
konto usunięte 2013-11-14, 1:48
sobie możecie tam w kilka osób wyjść, ale prawdy uniknąć się nie da - młoda prawica w postaci narodowców to jest ogromna siła, trzeba ją tylko dobrze nakierować
Zgłoś
Zdzisław2002 2013-11-14, 1:49 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
paczek1262 2013-11-14, 1:49 1
na trzecim filmiku widać, że zdecydowanie dłużej świeci się CZERWONE światło, przypadek??????//
Zgłoś
Kristyle 2013-11-14, 2:06
W 29 sekundzie można zobaczyć Chucka Norrisa jak sobie śmiga z aparatem
Zgłoś
Miziou 2013-11-14, 2:07 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
garenge 2013-11-14, 2:12
Coś pięknego. Do zobaczenia za rok !
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 2:16 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 2:31
@Miziou
Jakoś nie widziałem Antify dewastującej miasto i urządzającej burdy jak ta.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 2:51
Zgłoś
Miziou 2013-11-14, 2:56 1
@Maślak - luz, nie w tym roku, ale 11.11.2012 należało do nich. Wracając do tematu, ja również nie widziałem w żadnym przekazie, żeby uczestnicy Marszu dewastowali cokolwiek. Zapodaj linkiem jeśli masz, bo ja to śledzę od poniedziałku (a miałem wtedy imieniny do cholery ) i nic destruktywnego nie widziałem. Od bandytów się odcinam, jak i organizatorzy i uczestnicy marszu. Zapodaj jakimś konkretem, oby nie z GW...
Zgłoś
Miziou 2013-11-14, 3:13
Zgłoś
BiałyPiotr 2013-11-14, 3:35
@powyłamywany - pedał.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 6:08
MonroeHutchen napisał/a:

popieram itd., ale lubię jak się prawicowcy zawsze prześcigają w tej liczbie uczestników - "jest nas kilkanaście, być może kilkadziesiąt tysięcy" potem - "jest nas tu sto tysięcy patriotów!" dzień później - "wczoraj przez Warszawę przeszło dziewięć miliardów młodych patriotów w Marszu Niepodległości"

To lewackie media zaniżają nam liczby, gdzieś czytałem nawet że było nas parę tysięcy a było nas grubo ponad 50.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 6:37
Zgłoś
jazda123 2013-11-14, 7:23
Tylko w Warszawie zamieszki.. bo całe bydło z Polski przyjezdza się wyładować a winą zawsze można obarczyć marsz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem