📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

level1989 brzmi lewacko
film ok tylko ja bym dała inny podkład moze pink floyd brick in the wall albo queen we will rock you
film ok tylko ja bym dała inny podkład moze pink floyd brick in the wall albo queen we will rock you
Dobry montaż i dobry research materiałów. Dużo fajnych nagrań których nie widziałam, na przykład moment przedarcia się chuliganów przez linę organizatorów. W mediach zarzucali ,że marsz był słabo zorganiozwany i słabo pilnowany. Ciekaw jestem czy Ci co tak gadają by powstrzymali taką bandę przed przedarciem się.
Ogólnie fajnie ułożone i z pomysłem. Wielkie zimne piwo dla autora.
Ogólnie fajnie ułożone i z pomysłem. Wielkie zimne piwo dla autora.
level1989 napisał/a:
no ile razy nie widzę patriotów wyrywających lewackie drzewo to mnie to niesamowicie bawi
Jakich patriotów? Patrioci, to grzecznie szli w marszu, niosąc biało-czerwone flagi. Te debile wyrywający drzewka i kostkę brukową to zwykli chuligani, nie mający prawa nazywać siebie patriotami. Oni mieli w dupie święto. Zależało im tylko na robieniu zadym. Kilku takich szmatławców psuje opinię wszystkim uczestnikom marszu.

Wykorzystanie tego kawałka jest trochę nie nie na miejscu;D. Dla czego? Poczytaj o Beastie Boys.

dziwicie się? bo ja wcale. oni nie maja co robić, dla nich to forma rozrywki, jak w tym kraju można żyć? za 1300 zł? nie maja nic do stracenia. nie popieram ich, ale to wina rządu, tego ze nie mają wykształcenia, a przez kogo? przez nasz rząd. to dopiero początek, rewolucja jest blisko, i tak będzie codziennie w każdym mieście w Polsce. aż zjawi się ktoś go zaprowadzi porządek jak Piłsudski.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie