📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:49

Podejrzewam, że jakby NOP doszedł do władzy (co na szczęście na razie jest niemożliwe), to pierwszymi aresztowanymi w państwie nowego porządku byliby ci zadymiarze. Jak to zwykle po rewolucjach miało miejsce.
Ludzie, już wystarczy! Takie wydarzenia to wstyd dla nas wszystkich, WSTYD !!! Prawica potrzebuje silnych moralnie ludzi, nie awanturników rzucających inwektywami i kamieniami. Chcecie coś zmienić? To do roboty! Do polityki, na uczelnie! Działajcie konstruktywnie, pokażcie że jesteście lepsi od tych których krytykujecie.

fioletowyaligator napisał/a:
Ludzie, już wystarczy! Takie wydarzenia to wstyd dla nas wszystkich, WSTYD !!! Prawica potrzebuje silnych moralnie ludzi, nie awanturników rzucających inwektywami i kamieniami. Chcecie coś zmienić? To do roboty! Do polityki, na uczelnie! Działajcie konstruktywnie, pokażcie że jesteście lepsi od tych których krytykujecie.
W tym problem że nie są. Nie potrafią zrozumieć takich prostych spraw. Całe władze RN to zbieranina ludzi z ONR i MW które jawnie faszyzują. Mało to było skandali z tymi organizacjami związane. Przebieranki w brunatne mundurki , celtycki krzyż czy zamawianie piwa w dosyć specyficznym gestem..
Jeżeli jesteśmy świeżo po relacjach z marszu w poczekalni to tutaj ode mnie ciekawe wystąpienie JKM. Miłego słuchania i refleksji nad narodem
) Osobiście jestem pełen podziwu wiedzy pana prezesa.
PS: A tutaj dla leniwych , którzy potrzebują źródła z wiki.
Rewolucja październikowa
Narodowe Święto Niepodległości

PS: A tutaj dla leniwych , którzy potrzebują źródła z wiki.
Rewolucja październikowa
Narodowe Święto Niepodległości

ah ta policja idzie i wszystkich prowokuje , tak ich prowokują że aż demolują wszystko

Tak się właśnie tępi zrywy niepodległościowe w tym kraju, w dodatku większość społeczeństwa temu przyklaskuje bo ma tak wyprane mózgi.
Pouczcie się trochę historii i porównajcie to co tu widzicie do traktowania patriotów w PRL czy podczas zaborów a później odpowiedzcie czy naprawdę żyjemy w niepodległym kraju.
Poza tym doszły mnie słuchy a mam kontakt z tymi środowiskami, że ci w kominiarkach to byli właśnie przebrani POlicjanci a te incydenty sprowokowane przez POlicję były pretekstem do upustu agresji na patriotach.
Boją się nas, jest nas wielu, świt już blisko! nie dajmy się zaszczuć!!!
Chwała Wielkiej Polsce!!!
Pouczcie się trochę historii i porównajcie to co tu widzicie do traktowania patriotów w PRL czy podczas zaborów a później odpowiedzcie czy naprawdę żyjemy w niepodległym kraju.
Poza tym doszły mnie słuchy a mam kontakt z tymi środowiskami, że ci w kominiarkach to byli właśnie przebrani POlicjanci a te incydenty sprowokowane przez POlicję były pretekstem do upustu agresji na patriotach.
Boją się nas, jest nas wielu, świt już blisko! nie dajmy się zaszczuć!!!
Chwała Wielkiej Polsce!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie