👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przypominam, że już w sobotę w Łodzi KONFERENCJA MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI! W programie film "Niepodlegli", promocja "Polityki Narodowej" oraz "Magna Polonia" i wystąpienie dwóch głównych postaci Stow. Marsz Niepodległości. W roli głównej Przemysław Holocher Kierownik Główny ONR i Robert Winnicki Prezes Młodzieży Wszechpolskiej! Będzie także możliwość zakupienia patriotycznej odzieży. Zapraszamy!
facebook.com/events/509797949049552/?fref=ts

Cytat:
Będzie także możliwość zakupienia patriotycznej odzieży.
Sklep normalnie niedługo tu na Sadisticu otworzą...

Mam głęboko w dupsku ten cały marsz. Jego idea została niestety już dawno wypaczona przez prawicowych pseudopatriotów.

Odzyskajmy Polskę!
Co myślicie o takim zaproszeniu na obchody święta 11 listopada?
Macie/mieliście ochotę przed ujrzeniem/a jednak będziecie mieli ochotę BY NA TEJ MANIFESTACJI BYĆ? A może macie tow dupie (jeśli tak- toć kur.a piszcie dzieciaki je*ane!)
Aaaaale się naraziłem za propagowanie święta Państwowego!
Co myślicie o takim zaproszeniu na obchody święta 11 listopada?
Macie/mieliście ochotę przed ujrzeniem/a jednak będziecie mieli ochotę BY NA TEJ MANIFESTACJI BYĆ? A może macie tow dupie (jeśli tak- toć kur.a piszcie dzieciaki je*ane!)
Aaaaale się naraziłem za propagowanie święta Państwowego!

W tej bezsilności ,zostaje chyba tylko przemoc lub wybory ale na kogo głosować ?.
@up: to dawaj! Ja mam jakieś 130km/40 może 50zł i myślę, że pojadę... Mam nadzieję, że a nuż, może to coś zmieni...
I tak piwko Ci stawiam, za wyrażenie swojej opinii...
I tak piwko Ci stawiam, za wyrażenie swojej opinii...
Sorry, niechcący wystawiłem też krzyś1990 !!!
No ale też niech Chłopak ma na początek!
No ale też niech Chłopak ma na początek!

@up
Zawsze możesz się wyprowadzić, tęsknić nie będziemy.
Dla mnie jedyny dylemat to czy jechać w niedzielę 300 km do Wawy czy 200 do Wrocka
Zawsze możesz się wyprowadzić, tęsknić nie będziemy.
Dla mnie jedyny dylemat to czy jechać w niedzielę 300 km do Wawy czy 200 do Wrocka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie