Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-11, 20:42 1

Przypominam, że już w sobotę w Łodzi KONFERENCJA MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI! W programie film "Niepodlegli", promocja "Polityki Narodowej" oraz "Magna Polonia" i wystąpienie dwóch głównych postaci Stow. Marsz Niepodległości. W roli głównej Przemysław Holocher Kierownik Główny ONR i Robert Winnicki Prezes Młodzieży Wszechpolskiej! Będzie także możliwość zakupienia patriotycznej odzieży. Zapraszamy!

facebook.com/events/509797949049552/?fref=ts
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 20:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tds1974 2012-10-11, 20:57
Cytat:

Będzie także możliwość zakupienia patriotycznej odzieży.

Sklep normalnie niedługo tu na Sadisticu otworzą...

Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 21:54 4
Ich również nazywano faszystami:

Plus okazyjna nutka:

Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 20:33 1
Już wkrótce wielkie święto "wszystkich" Polaków.

Zgłoś
Archeolog 2012-11-06, 23:41
Mam głęboko w dupsku ten cały marsz. Jego idea została niestety już dawno wypaczona przez prawicowych pseudopatriotów.
Zgłoś
bmocek 2012-11-09, 22:40 13
Odzyskajmy Polskę!
Co myślicie o takim zaproszeniu na obchody święta 11 listopada?
Macie/mieliście ochotę przed ujrzeniem/a jednak będziecie mieli ochotę BY NA TEJ MANIFESTACJI BYĆ? A może macie tow dupie (jeśli tak- toć kur.a piszcie dzieciaki je*ane!)

Aaaaale się naraziłem za propagowanie święta Państwowego!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 22:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krzyś1990 2012-11-09, 22:53 1
W tej bezsilności ,zostaje chyba tylko przemoc lub wybory ale na kogo głosować ?.
Zgłoś
bmocek 2012-11-09, 22:56
@up: to dawaj! Ja mam jakieś 130km/40 może 50zł i myślę, że pojadę... Mam nadzieję, że a nuż, może to coś zmieni...

I tak piwko Ci stawiam, za wyrażenie swojej opinii...
Zgłoś
Robajson 2012-11-09, 23:01 5
Zgłoś
bmocek 2012-11-09, 23:03
Sorry, niechcący wystawiłem też krzyś1990 !!!
No ale też niech Chłopak ma na początek!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 23:09 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 23:13 2
@up

Zawsze możesz się wyprowadzić, tęsknić nie będziemy.

Dla mnie jedyny dylemat to czy jechać w niedzielę 300 km do Wawy czy 200 do Wrocka
Zgłoś
Robajson 2012-11-09, 23:18
ButcheredAtBirth, Zapraszam do Wrocławia
Mam tylko nadzieję ,że nie będzie tym razem zadym i wszystko przebiegnie pokojowo.Mam dosyć oglądania swojego miasta w Wiadomościach bo znowu cos się wydarzyło 11 listopada
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem