Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rancwa 2013-05-19, 16:19 9
Zgłoś
Manian 2013-05-19, 16:26 11
Adolfie powróć ...
Zgłoś
sorra18 2013-05-19, 16:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Qbiini 2013-05-19, 16:36
ja tam proponuje kilka tych zdjęć na harda... do "fekalia"
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-19, 16:44
A gdzie Kazimiera?
Zgłoś
chetek 2013-05-19, 16:46 2
Przecież nikt nie usprawiedliwia gw🤬cicieli. Ale gw🤬ciciel tak czy siak zgw🤬ci, a w każdym społeczeństwie jest jakiś tam procent gw🤬cicieli i się tego nie przeskoczy. Od kobiety natomiast zależy, czy zechce zminimalizować ryzyko, że to akurat ona zostanie ofiarą.

Logika takich protestów przypomina sytuację obrażania się na słońce, że potrafi spalić skórę. "A ja chcę chodzić topless, bo to moje ciało i to wina słońca, że spalę sobie przy tym cycki, nie moja!"...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-19, 17:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-19, 17:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-19, 17:49
co one mają do gadania na temat gw🤬tów, połowy z nich i tak by pewnie żaden desperat kijem nie ruszył
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-19, 17:57
fajne to cos co to za rasa?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-19, 18:12 5
Jako osobnik płci żeńskiej uważam, że hasła typu "ubieranie się seksownie nie jest przestępstwem, ale gw🤬t jest" oraz "moje ciało i będę się ubierała w co mi się podoba, ale mnie nie gwałć" są tak denne, głupie i napompowane, że aż mdli. Równie dobrze gw🤬ciciel mógłby powiedzieć, że to jego penis, więc może go sobie wsadzić gdzie mu się żywnie podoba. Baby generalnie to by chciały ubierać się jak ścierwa, ale bez traktowania ich przedmiotowo. Najlepiej, żeby adorowało je całe miasto, oczywiście z zastrzeżeniem że wszystko powinno być tak jak się wielmożnej pani podoba. Jasne, że zdarzają się gw🤬ty z premedytacją, na normalnie ubranej kobiecie i to oczywiście powinno być tępione, ale manifestacje takie jak te są chyba festiwalem nadziei dla wszelakich pasztetów, że a nuż znajdzie się ktoś, kto by je kiedykolwiek chciał zgw🤬cić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-19, 18:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-19, 18:47 1
Dlaczego te chłopy mają cycki? oO
Zgłoś
Dzikiwaz 2013-05-19, 18:54 1
Zgłoś
Zet. 2013-05-19, 18:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem