ja tam proponuje kilka tych zdjęć na harda... do "fekalia"
Przecież nikt nie usprawiedliwia gw🤬cicieli. Ale gw🤬ciciel tak czy siak zgw🤬ci, a w każdym społeczeństwie jest jakiś tam procent gw🤬cicieli i się tego nie przeskoczy. Od kobiety natomiast zależy, czy zechce zminimalizować ryzyko, że to akurat ona zostanie ofiarą.
Logika takich protestów przypomina sytuację obrażania się na słońce, że potrafi spalić skórę. "A ja chcę chodzić topless, bo to moje ciało i to wina słońca, że spalę sobie przy tym cycki, nie moja!"...
konto usunięte
2013-05-19, 17:49
co one mają do gadania na temat gw🤬tów, połowy z nich i tak by pewnie żaden desperat kijem nie ruszył
konto usunięte
2013-05-19, 18:12
Jako osobnik płci żeńskiej uważam, że hasła typu "ubieranie się seksownie nie jest przestępstwem, ale gw🤬t jest" oraz "moje ciało i będę się ubierała w co mi się podoba, ale mnie nie gwałć" są tak denne, głupie i napompowane, że aż mdli. Równie dobrze gw🤬ciciel mógłby powiedzieć, że to jego penis, więc może go sobie wsadzić gdzie mu się żywnie podoba. Baby generalnie to by chciały ubierać się jak ścierwa, ale bez traktowania ich przedmiotowo. Najlepiej, żeby adorowało je całe miasto, oczywiście z zastrzeżeniem że wszystko powinno być tak jak się wielmożnej pani podoba. Jasne, że zdarzają się gw🤬ty z premedytacją, na normalnie ubranej kobiecie i to oczywiście powinno być tępione, ale manifestacje takie jak te są chyba festiwalem nadziei dla wszelakich pasztetów, że a nuż znajdzie się ktoś, kto by je kiedykolwiek chciał zgw🤬cić.
konto usunięte
2013-05-19, 18:47
Dlaczego te chłopy mają cycki? oO