👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pikieta feministek i innych z🤬bów, a wy się dziwicie że normalnie myślący ludzie mają o tym takie zdanie. Jeszcze co do tego o czym ona mówi, że same prowokują - na pewno nie słyszeliście o czymś takim jak wiktymologia to właśnie tym się zajmuje.

Pozwolę sobie skopiować czyjś komentarz pod artykułem chyba z onetu - ja się z tym zgadam w 100%:
"Masz rację, na tej samej zasadzie nikt nie ma prawa wziąć mojego samochodu bez mojej zgody więc czemu nikt nie zostawia kluczyków w stacyjce? Nikt nie może wejść do mojego mieszkania bez pozwolenia więc czemu zamykamy drzwi. Żyjemy w niedoskonałym świecie i trzeba sobie jakoś radzić.
Spójrz na to tak,
Czy mam prawo wachlować się pakietem 100 złotowych banknotów
pewnie, że mam to moje pieniądze.
Czy mam prawo wachlować się pakietem 100 złotowych banknotów o 1 w nocy w niebezpiecznej dzielnicy gdy jestem na lekkim rauszu?
Jasne, że tak, to przecież moje pieniądze i nikt nie ma prawa mi ich zabrać.
A jednak zgodzisz się, że nie jest to rozsądne i może się dla mnie źle skończyć.
I nie mówię tego, żeby przerzucać ciężar winy na kobiety ale raczej żeby uchronić kobiety przed tym losem."
"Masz rację, na tej samej zasadzie nikt nie ma prawa wziąć mojego samochodu bez mojej zgody więc czemu nikt nie zostawia kluczyków w stacyjce? Nikt nie może wejść do mojego mieszkania bez pozwolenia więc czemu zamykamy drzwi. Żyjemy w niedoskonałym świecie i trzeba sobie jakoś radzić.
Spójrz na to tak,
Czy mam prawo wachlować się pakietem 100 złotowych banknotów
pewnie, że mam to moje pieniądze.
Czy mam prawo wachlować się pakietem 100 złotowych banknotów o 1 w nocy w niebezpiecznej dzielnicy gdy jestem na lekkim rauszu?
Jasne, że tak, to przecież moje pieniądze i nikt nie ma prawa mi ich zabrać.
A jednak zgodzisz się, że nie jest to rozsądne i może się dla mnie źle skończyć.
I nie mówię tego, żeby przerzucać ciężar winy na kobiety ale raczej żeby uchronić kobiety przed tym losem."
Gadanie burackie bo z PiS ale ciężko się z nią nie zgodzić na ten jej prymitywny sposób.

Zero kultury. Żal jej dupe ściska,że nikt jej nawet kijem nie chce dotknąć.
Uwielbiam tą kobitę ^^ Szkoda, że taka "mało atrakcyjna".
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Gdyby się oboje nauczyli kultury rozmowy wyszłoby to z pożytkiem dla każdego.
na tym marszu i tak żadna piękna nie przyszła co można zobaczyć na fotkach na sadisticu gdzieś jest

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie