👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@marszalek1 Wolę, żeby samochodami jeździły ćpuny, niż najeby.

Upaleni to lepsi bezpieczniejsi kierowcy od alkoholików. Rozluźnieni nie przekroczą 25km/h

Palikot nie zalegalizuje marihuany, nie zalegalizuje bo filozofia wolności jest mu obca. Jest człowiekiem na którego wizerunek pracuje cały sztab ludzi tzw. PRowców, specjalistów od Public Relations, partia którą tworzy ma za zadanie zagarnąć liberalny elektorat, który w kolejnych wyborach nie zagłosuje na PO. Pan Palikot nie uważa człowieka za istotę myślącą, która sama wie co dlań dobre, która sama zatroszczy się o swoją przyszłość, tylko jak bydle które elektrycznym pastuchem odgradza się od reszty świata by nie weszło w szkodę. Filozofia ludzi powiązanych z bandą czworga po-pis-sld-psl to słupki sondażowe i uciskanie coraz wyższymi podatkami ten skomlący naród. Póki homo-sovieticus - ludź o mentalności niewolniczej spłodzony w wyniku socjalistycznej propagandy państwa opiekuńczego, nie odejdzie w niebyt tudzież odbyt historii, dopóty Polska będzie śmiesznym państewkiem gw🤬conym przez "swoich" i tych zza miedzy. A Kongres Nowej Prawicy nie sugeruje powstania państwa anarchistycznego a czegoś na wzór stanów zjednoczonych wieku 19 do których ludzie pchali się drzwiami i oknami bo był krajem ludzi wolnych.

Ciekawe jak Janusz zrozumiał to "jeszcze jeden"? Czyli jeszcze jeden buch czy jeszcze jeden Kaczyński został?

Parafrazując słowa Einsteina:
"Dwie rzeczy są nieskończone - wrzechświat i głupota bijąca od użytkownika JeMois. Choć co do tej pierwszej to nie jestem pewien."
Nie ma to jak innym wytykać poddanie się propagandzie TV samemu tańcząc "jak mu rydzyk zagra"
"Dwie rzeczy są nieskończone - wrzechświat i głupota bijąca od użytkownika JeMois. Choć co do tej pierwszej to nie jestem pewien."
Nie ma to jak innym wytykać poddanie się propagandzie TV samemu tańcząc "jak mu rydzyk zagra"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie