👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a mi to wygląda na jakiegoś gryzonia. zobaczcie łapki,one nie puchną akurat, pies ma takie poduszeczki, świnia ma racice a to ma łapki jak jakiś szczur czy inna nutria
po pierwszym i drugim zdjęciu można stwierdzić że zwierze zmarło ze śmiechu

Z tego co czytałem gdzieś tam kiedyś są to po prostu zwłoki szczeniaka który został utopiony i podczas tego jak sobie podróżował pod wodą "napuchł" i stąd taka a nie inna forma.

Moim skormnym zdaniem jest pan Gosiewski po krótkich rączkach poznałem. Mieli jednak rację , że to znalezione w smoleńsku to nie było jego ciało. Ale co do Q nędzy on robił w N.Y.??
Jak już ktoś napisał, jest to prawdopodobnie pies opuchnięty od długiego przebywania w wodzie.
niewiarygodne.pl/kat,1031991,title,Tajemnica-Potwora-z-Manhattanu,wid,...
Specjalizujący się w badaniu dzikiej natury dr Paul Curtis snuje domysły, że może to być mały pies, który długo przebywając w wodzie mętnej rzeki, urósł do takich rozmiarów, przy okazji ulegając deformacji.
niewiarygodne.pl/kat,1031991,title,Tajemnica-Potwora-z-Manhattanu,wid,...
Specjalizujący się w badaniu dzikiej natury dr Paul Curtis snuje domysły, że może to być mały pies, który długo przebywając w wodzie mętnej rzeki, urósł do takich rozmiarów, przy okazji ulegając deformacji.
Znowu sie podniecaja. Pewnie tak samo jak ufosy widzace zwloki "progerianina". A, sory oni traktujato jako efekt mezaliansu spolecznego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie