Aragon1988 napisał/a:
Spoko, teraz trzeba być tolerancyjnym, a ty jak rozumiem lubisz takie zabawy.![]()
Takie rzeczy wspomina się po latach... za te kilka lat będziesz z uśmiechem na twarzy to wspominał. Ale nic nie poradze żeś sztywny jak murzyńska pała.
maksymilian45 napisał/a:
Takie rzeczy wspomina się po latach... za te kilka lat będziesz z uśmiechem na twarzy to wspominał. Ale nic nie poradze żeś sztywny jak murzyńska pała.
Nie wyobrażam sobie, żeby z uśmiechem wspominać twarz w rowie kumpla, ale jak już pisałem, o gustach się nie dyskutuje. Btw jak tak się z kumplami bawicie to zawsze ty szorujesz rowy gębą czy się zmieniacie?

neonpmi napisał/a:
Cwaniak jestes bo tam cie nie ma a jak bys byl to inaczej bys spiewal c🤬lu
Liż dalej. I nie zapomnij rodzynów wydłubać dokładnie

binladden napisał/a:
74
Liż dalej. I nie zapomnij rodzynów wydłubać dokładnie![]()
a ty dalej badz magisterkiem w biedronce

maksymilian45 napisał/a:
sztywny jak murzyńska pała.
czyli mówisz, że sprawdzone info?
@wszyscy up spinacze
nie chodzi o to żeby siedzieć na zmiane dupami na pyskach. tak samo jak wy nie spodziewaliscie sie takiej akcji, tak samo on. musicie być już naprawdę nieźle p🤬lnieci żeby stwierdzać, że każdy kto sie przy tym usmial, musi też tak czesto robic...
nie chodzi o to żeby siedzieć na zmiane dupami na pyskach. tak samo jak wy nie spodziewaliscie sie takiej akcji, tak samo on. musicie być już naprawdę nieźle p🤬lnieci żeby stwierdzać, że każdy kto sie przy tym usmial, musi też tak czesto robic...
j🤬y wygrał, tego się nie spodziewałem
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Ten w środku to pewnie świeżak, nowy w ekipie. Mnie tak zawsze witajo w nowej pracy.

Idioci się nudzą !!! a jeszcze więksi ich popierają
dupa na ryju hahaha mało zabawne
dupa na ryju hahaha mało zabawne