Przecież chuda świnka specjalnie się połozyła
Love_is_Love napisał/a:
Serio nie widzisz jak to wszystko jest wyreżyserowane?
Na takich właśnie geniuszach patologia zarabia miliony.
Baronessa by powiedział, że ta w czerwonym od biedy może być, ale by jeszcze podtuczył parę kilo bo słabo wygląda.
Brakowało kiślu ... a sorki gruba wp🤬liła
Locha to Kotlarova. Gościła już tu na sadolu. Zarabia na życie i żerło w McDonaldzie tymi swoimi udawanymi "walkami" mma.
Już ja bym jej pokazał, co to "ground and pound"... Zalał by jej nasieniem wszystkie dziury i fałdy, zanim zdążyła by z maty wstać. Ciekawe tylko, czy klawiaturę w końcu zrobiła, bo nie chciał bym knagi porysować, a sztachetę w gębie miała co drugą spróchniałą...
Baronessa napisał/a:
Locha to Kotlarova. Gościła już tu na sadolu. Zarabia na życie i żerło w McDonaldzie tymi swoimi udawanymi "walkami" mma.
Już ja bym jej pokazał, co to "ground and pound"... Zalał by jej nasieniem wszystkie dziury i fałdy, zanim zdążyła by z maty wstać. Ciekawe tylko, czy klawiaturę w końcu zrobiła, bo nie chciał bym knagi porysować, a sztachetę w gębie miała co drugą spróchniałą...
Twoja wiedza jest przytłaczająca.
Odklepała jak żona Najmana....
Baronessa napisał/a:
To trza jej zap🤬lić kantówką przez pysk aż wypluje resztkę pniaków i wjeżdzasz pindolem aż zrobi glugluglu... 😉 Sadistic byłby Ci wdzięczny za takie epickie dzieło filmowe...🤩
Jak was atakuje taki wieloryb to najlepszą obroną jest ucieczka, ale nie za szybko, na tyle żeby nie udało jej się was złapać, po krótkiej chwili powinna jej pikawa wysiąść.
Freak fight dla ubogich portfelem i umysłem
NapalonaFrytka napisał/a:
Ta szczupła ma lepszą
To tylko złudzenie
A wystarczyło biegać dookoła ringu jak KutangPan i po sprawie. Tucznika na cardio by zrobiła
NapalonaFrytka napisał/a:
Ta szczupła ma lepszą
Oh stary, po takim tekście na kawie bym była Twoja. Komentarz narzeczonej.
Jednak masa daje rade, ale to jest nie fair. Gruba XS gruba xd a nie ulana gruba vs szczuplejsza West ale nie aż tak xd