Ciekawy materiał o Breiviku - Bohaterze z Europy.
Z tym bohaterem to był żart, ale trochę popieram poglądy Andersa, lecz nie to co zrobił na wyspie i w Oslo.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vass
2012-10-09, 13:18
@Slonx impotent umysłowy to Cie robił gamoniu, umiesz rozmawiać, czy tylko wyzywać buraku.
vass napisał/a:
@Slonx impotent umysłowy to Cie robił gamoniu, umiesz rozmawiać, czy tylko wyzywać buraku.
Tym właśnie potwierdziłeś że jesteś umysłowym impotentem. ŻADNEGO kontrargumentu
Już wiem żeby z takim lemingiem jak ty w ogóle nie gadać bo tylko umiesz wjeżdżać ad personam.
Co do wypowiedzi pana z 0:58 z pierwszej części to takie coś nie zdarzy się wszędzie ale tam gdzie jest problem z obco krajowcami robiącymi burdel.
Przykre w tym jest to że potrzeba takiego wstrząsu żeby zwrócić uwagę ludzi na ten problem.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
konto usunięte
2012-10-09, 15:19
Popieram walkę z islamem, uważam że ta choroba rozpanoszyła się po Europie jak jakiś wirus. Czemu oni mają prawo do oblewania kobiet kwasem czy wysadzania autobusów z dziecmi, jeśli nic z tym nie zrobimy zamiast stadionów będziemy budować minarety a metody wyżej przez ze mnie napisane wniosą na nasze podwórko. Czas na krucjatę, w bombardujmy ich w ere kamienia łupanego
Mam nadzieję autorze że to z bohaterem Europy to nie śmieszny żarcik kosmonaucik.
konto usunięte
2012-10-09, 16:46
piwko za tytuł posta!
Tak sie zastanawiam.
Jedna rzecz: facet jest przeciwko islamistom, tak? idzie i wysadza meczet, a później strzela do muzułmanów? Nie.
A właściwie dlaczego?
Bo muzułmanie zrobili by mu za coś takiego jesień średniowiecza z dupy przy pierwszej okazji, a za współziomków tylko go wsadzą i po krzyku. "bohater" błuhahaha
konto usunięte
2012-10-09, 17:56
vass napisał/a:
Przecież ty jesteś umysłowym impotentem, każda twoja wypowiedź w tematach politycznych pokazuje dobitnie, że twój mózg już się poddał.
konto usunięte
2012-10-09, 18:56
Taki temat i tylko 2 strony "komentarzy" w ciągu całego dnia?
Rozczarowaliście mnie sadole. Już już do roboty, kto jest mądrzejszy od kogo, piszcie śmiało!
konto usunięte
2012-10-09, 19:30
Powiem tak. Nie zabił on niewinnych nastolatków. 70% z nich to byli islamiści, reszta Norwedzy którzy przeżyli. Nie każdy był Nastolatkiem ponieważ byli oni z "Vgs" czyli w wieku Licealisty. A jak wiadomo, nie tylko nastolatki do Liceum uczęszczają. Fakt, szkoda dzieciaków, ale uwierzcie mi, mieszkam w Norwegii i to nie jest tak że oni tolerują Europejczyków. Próbują rządzić w szkołach, chcą byś na przodach. Dla tego ich nie lubię, zdarzają się normalni ludzie, ale niestety rzadko.