👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zaffsscznijmyy fięssss ot pierwsssszsssej pfffscenny, ciężko słuchać tego plucia ale przekaz dobry, uśmiałem się
Ale to nie zmienia faktu że bezczelnie zerżnął sposób recenzowania od nostalgia critic

Ale to nie zmienia faktu że bezczelnie zerżnął sposób recenzowania od nostalgia critic

"Oni nawet nie udaja, że coś na sie trzymać kupy..." no krótko i na temat

Mierny ten koleś, pierwszy raz widzę - ciężko się ogląda. I oczywiście jakby nie zaklął to by się nie liczyło. Syf.

Się sepleni trochę. Ok motyw fajny, obróbka spoko i jedna rzecz idealnie pasuje - jego głos. Przypomina trochę Silas'a Weir'a
Silas Hmm w sumie jest to plusem
, mądrze gada mimo spalenia.
Silas Hmm w sumie jest to plusem

Wszystko jeste ok. Radziłbym tylko zainwestować w mikrofon zewnętrzny.
Pwiko!
Pwiko!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie