Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-12-09, 14:04 1
Wiecie na jakiego c🤬ja ludzie wrzucają lustrzane odbicia oryginalnych filmów zamiast normalnych?
Zgłoś
Mercury001 2014-12-09, 14:13
Prawie 17 min. To jak na polskie "youtubowe" produkcje, iście dzieło pełnometrażowe "directors cut"

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-09, 14:17 1
Oszukuje to programy szukające od tych złych ludzi z korporacji (ci co mają prawa do filmu).
Zgłoś
chłop_małorolny 2014-12-09, 14:19
Mieciu odwrócił fragmenty aby ci (zranieni) twórcy się nie dop🤬lili.
Zgłoś
tomino92 2014-12-09, 14:23
hee:> gość mówi jakby był zjarany
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-09, 14:23
Co ten poj🤬y typ z brodą bredzi , co za gówno gówniane.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-09, 14:44 7
Ja p🤬le, skąd ten jad u was? Rozpieszczone dziecko? Doklejona broda? co k🤬a? Zajebiście lubie gośćia. Drugi na mojej liście zaraz po Damianero. Odcinek akurat średniawy, ale polecam pozostałe. Jeden z youtuberów których cenie za ogólne wyj🤬ie podczas kręcenia, montażu jak i samego bytu kanału. Po prostu kanał, lubi to zrobi, czasami są długie odstępy pomiedzy filmami. A nie k🤬a - sponsorzy, pamiętaj by zasubować, skomentować, zalajkować. Napiłbym się z gościem wódy.
Zgłoś
Marian5 2014-12-09, 14:52 4
Wypad c🤬jki od Mietasa! Dobry humor prezentuje ten pan i tyle, tylko moda na hejty.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-09, 15:33 4
No k🤬a nie mogę jak czytam te wasze komentarze... problemy pierwszego świata - ktoś ma nietypową wymowe, o k🤬a świat się wali
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-09, 15:52
k🤬a, dobre to
Zgłoś
maciuch2 2014-12-09, 17:05
może i dobrze gada, ale dykcje ma mietka żula, ni c🤬ja nie mogę go słuchać
Zgłoś
Konto usunięte 2014-12-09, 17:27
nie da się oglądać, wytrzymałem do 30 sek i te jego mamłop🤬lenie mnie pokonało
Zgłoś
Czekoladocholic 2014-12-09, 19:19
Ojej coś jest inne niż obrac🤬jki czy zdupy, więc musi być gorsze, bo tak. Nie podoba się, to nie oglądać. A przede wszystkim nie hejtować na siłę, bo to nie jest już tak śmieszne jak pół roku temu :p
Zgłoś
OneTime 2014-12-10, 13:01 1
Blindead napisał/a:

Ja p🤬le jak czytam takie komentarze, no to aż muszę się wypowiedzieć. Akurat Mietek jako jeden z niewielu, robi coś -co da się oglądać - nie jest nudne, dobry montaż, a nie samo p🤬lenie że film jest po prostu c🤬jowy. Podkreśla to konkretnymi scenami, przy czym ubiera w dobry humor. Ale Wam i tak się k🤬a nic nie podoba, idźcie obejrzyjcie Sobie jakieś filmiki z Minecraftem.

Aha, piwo za Mietka, niech robi Swoje.

Moje słowa zaczynały się dokładnie tak jak twoje. Ja p🤬le...
Tego BEŁKOTU nie idzie słuchać. Po 10 sekundach uszy więdną, od tego spowolnionego mówienia dla downów albo niepełnosprytnych. Więc jak ciebie to śmieszy i bawi, to gratuluję poczucia humoru. Twoje życie musi być zajebiste i toczyć się w za wirowanym tempie, jak gadka tego spowolnionego naj🤬ego downa, chyba że on tak na trzeźwo.
Zgłoś