Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54

Masowe pożary lasów w Turcji z powodu ekstremalnych upałów: są ofiary śmiertelne.

We wschodniej części tureckiej prowincji Antalya temperatura powietrza wzrosła do prawie +50°C, co spowodowało pojawienie się dużych pożarów.

Płomienie zbliżają się do obszarów mieszkalnych, w wyniku czego ewakuowano tysiące ludzi. W wyniku zdarzenia zginęło 10 strażaków.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bossofthisgym 2025-07-27, 22:53 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-07-27, 23:00 2
Abdule się palą a u nas deszcze i burze
Zgłoś
kingpaler 2025-07-27, 23:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cipcioch 2025-07-27, 23:14 2
a tak się śmialiście z ostatniego pokolenia. To teraz macie ! pamiętajcie - będzie 100 milionów migrantów klimatycznych - głównie z AFRYKI! to dopiero będziemy mieli do śmiechu
Zgłoś
MQRK 2025-07-28, 0:19 1
A w Polsce zimna wiosna i póki co lato.
Zgłoś
RsPrDol 2025-07-28, 0:31 4
Swiat potrzebuje wiecej nakretek przytwierdzonych do opakowan.
Zgłoś
zielu75 2025-07-28, 10:23 1
Szacunek dla poległych strażaków.
Zgłoś
voodoo_16 2025-07-28, 11:58
dobrze ze koles tym wężykiem podlewa
Zgłoś
Traba 2025-07-28, 18:20
ARock napisał/a:

Na Saharze temperatury wyższe niż 50+ a jakoś pożarów nie ma 🤷‍♂️

Ja mam piekarniku czasmi 320 Jak piekę pizze a jeszcze mi nie spaliła się ogniem rzadna
Zgłoś
intermag 2025-07-29, 6:44
W coraz w Alania bylo chyba z 45c, ledwo szło wytrzymac
Zgłoś
RAZAK 2025-07-29, 12:08
Trzeba być kretynem by początkiem sierpnia wybrać się na Riviere Turecką. Wiem co mówię bo znam z autopsji. 15 lat wstecz ekipą gnojków polecieliśmy do Alany. O 2giej w nocy jak wychodzilismy z klubu termometry pokazywały 42 stopnie. W dzień taka rzeźnia, żę nie można było się napić vódki na tarasie, naprawdę oddychało się techniką, która stosuje się w saunie. Za każdym razem trzeba było się przyzwyczajać na nowo do tej temperatury, woda w basenach ciepła bo nie nadążała się schładzać.

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem