👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Więc jeśli jest chory psychicznie, to rodzice powinni odizolować go od środków masowego przekazu.
Swoją drogą, niedługo jadę w trasę do portu w szczecinie, więc odwiedzę też pogodno. Czy ktoś z poznania chciałby się ze mną zabrać?
Swoją drogą, niedługo jadę w trasę do portu w szczecinie, więc odwiedzę też pogodno. Czy ktoś z poznania chciałby się ze mną zabrać?
Moze tak jesli wczesniej kolega powiedział ze dzieciak ma chorobe psychiczna to moze dajta mu spokuj juz sam sie zniszczył wstawiajac filmik do neta pomyscie jesli zaczniecie go tak własnie traktowac raczej jego sytuacji nie zmienicie a mozecie pogorszyc i wyrosnie jeszcze gorszy psychol napakuje workow z cementem pod pacha i rozjedzie was taczka no zartuje ale pognebiacie cała sytuacje trudno dziecko nie udane ale jeszcze młody to sie pasiorem uda wyprostowac co zycie zgarbiło

nie wiem czy znacie nowinki, ze dostał w papę, żałuje tattoo i ogólnie przeprasza ludzi za swoje filmiki ;]

W tym drugim filmiku udostępnionym przez Rycha500, typek, najpierw się o coś pruje, a za chwile gada o flaszce spirytusu... Co ma jedno z drugim... I na koniec jak się przestraszył, pewnie tatuś do domu przyszedł...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie