Na JoeMonsterze jakaś laska pisała, że ta babka to blogerka, a film wyjęty z kontekstu jej bloga nie ma sensu.
choć jedno się zgadza - babki to wydawać pieniądze potrafią koncertowo
choć jedno się zgadza - babki to wydawać pieniądze potrafią koncertowo

Mi to wygląda na zwykłą małżeńską gadkę. Takie pysiowanie(kto świeżo po ślubie ten wie jak się zaczyna razem dysponować kasą). Pewnie nagrała filmik dla chłopa byle coś zagadać, a hebel wrzucił do netu.
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

up
Ewentualnie telefon zgubiła i jakiś gimb-znalazca opublikował filmik.
Ewentualnie telefon zgubiła i jakiś gimb-znalazca opublikował filmik.
Nie no, Mariusz ma przej🤬e po całości
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Czy ona przez przypadek nie mówi że on wie że jak ona pójdzie wypłacić z banku 50pln to wyda 100pln? W sensie że laska sama wie że przep🤬li więcej pieniędzy niż powinna?
Co to za p🤬da że się żonie tak maltretować da? ja nie jestem jakimś damskim bokserem ale jakby mną tak baba pomiatała to bym najpierw ją z liścia chlasnął na otrzeźwienie a potem zostawił. Nie, nie powiedziałaby o chlaśnięciu w pysk, żona donosi na męża tylko jeśli mąż jej nic naprawdę nie zrobił, jeśli jej zrobił to by jeszcze broniła.
Nie dziwie się i żal mi chłopa.
Gdybym ja taką miał też bym wziął te wie dychy, załapał pierwszy stop do Ukrainy i zaszył w jakieś melinie.
Gdybym ja taką miał też bym wziął te wie dychy, załapał pierwszy stop do Ukrainy i zaszył w jakieś melinie.
Wy jesteście k🤬a tak ciemni, że ręce opadają. Przecież widać, że film nagrany dla picu.
Ale z was banda pelikanów. Żartuje sobie z mężem, ktoś jej zaj🤬 filmik, ale nie, już koniecznie trzeba piłować ryja jak to byście nigdy sobie na coś takiego nie pozwolili, jak byście poszli w p🤬du od takiej. Ja jebię. Zawodowe bicie piany/
Mam wątpliwość - tak nazywa się fanpage blogerki na fb, którą właśnie mieszacie z błotem. Tam znajdziecie jej adekwatną odpowiedź.

Mam wątpliwość - tak nazywa się fanpage blogerki na fb, którą właśnie mieszacie z błotem. Tam znajdziecie jej adekwatną odpowiedź.