👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak widać sieją na siłowniach.
(nie mam nic do siłowni tylko do gości na prutych sterydami tak że zamiast mózgu mają gąbkę)
(nie mam nic do siłowni tylko do gości na prutych sterydami tak że zamiast mózgu mają gąbkę)

Już myślałem, że nie ujebie lusterka, ale sie wrócił i tradycji Rosyjskiej stało sie zadość

szkoda, że z toyoty nie wysiadł jakiś 2m x 2m
było by śmiesznie

hajsiwo napisał/a:
Typowy tekst internetowego napinacza - człowieka bez dystansu do tego co inni piszą, nie ważne na jaki temat. Napisze co mu ślina na język przyniesie, żeby uzyskać poklask podobnych sobie i podbudować swoje ego zaniżone małym pyrdkiem
Generalnie kolego, cmoknij mnie w pompke i na przyszłość czepiaj się tramwaju a nie mnie. Pozdro
Twojego małego "pyrdka" cmoknąć może Twój tatuś. Generalnie skończę tutaj swoją wypowiedź, gdyż swoją wypowiedzią odpisałeś sobie sam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie