Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Matematyka dz🤬ko!
konto usunięte • 2014-10-22, 20:14
Miałeś kiedyś problem z matmą? Teraz to już nie problem

Oto Photomath:

jak było to c🤬jowo obliczone.

Dla malkontentów czepiających się poprzedniego sarkastycznego opisu: kij wam w oczy.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-10-23, 0:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-23, 0:20
Uwazam, ze nawet kalkulatory powinny byc zakazane w szkolach. Kiedys ludzie sobie radzili bez maszyn. Dzisiaj bez elektroniki nic nie policza. Znam takich co nie znaja tabliczki mnozenia...
Zgłoś
Insaner 2014-10-23, 1:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
menelreoot 2014-10-23, 2:38
Zgłoś
Dragoon44 2014-10-23, 2:50
Ale mi to nowość... Posiadam do dziś Samsunga Omnie i900 (Windows Mobile 6.1 Pro) i pamiętam jak wgrywałem podobną aplikacje za darmo (bo crack był i na WM 6.1) i miał nakładke z polskimi napisami. Liczył zwykłe podstawowe działania, delty, liczył funkcje, miejsca zerowe, systemy binarne, potrafił zasymulować wykresy na osi współrzednych jak celowałeś na oś współrzędnych, no i miał przemiłą funkcje - jak najechało się na monitor lcd i kamera wychwyciła pasek adresu strony producenta, to był ur🤬amiany dźwięk śmiejącego się dziecka i opis strony po angielsku
Plik był w formacie cab i zajmował tylko 18MB.

Ludzie takich programów nie znają, bo WM nie było takie słynne, więc prawie każdy program na WM6.1 był crackowany i robiło się z tego legala. Stare czasy, a teraz jakiś syfiaty Android i Windows Phone... aż spać się chce!
Zgłoś
ellsworth 2014-10-23, 7:46 1
Zgłoś
wudun 2014-10-23, 9:32
Zgłoś
T0B1 2014-10-23, 12:39

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
boogeyman 2014-10-23, 13:41
Podobno analizuje stany nieustalone w obwodach elektrycznych.
Zgłoś
djgryta 2014-10-23, 21:31
@w3exe
całki liczy wolframalpha. jest też wersja na androida ale działa tylko z dostępem do internetu. a działa napewno bo sam nim zaliczyłem różniczki na informatyce na 4
Zgłoś
karinata 2014-10-23, 21:36
@up
Masz się czym chwalić...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 9:48
CIEKAWOSTKA: tutaj macie fajne matematyczne tricki, które mogą pomóc w niektórych obliczeniach lub są po prostu łatwiejsze do nauczenia niż klepanie formułek na pamięć, dobre jak się ma dzieciaka co z matmy ssie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem