Miałeś kiedyś problem z matmą? Teraz to już nie problem
Oto Photomath:
jak było to c🤬jowo obliczone.
Dla malkontentów czepiających się poprzedniego sarkastycznego opisu: kij wam w oczy.
Lada chwila i ludzie do oddychania będą potrzebować smartfona...
podpis użytkownika
Nie ma wyjścia? To sobie je stwórz...
legion665 napisał/a:
mogą sobie to od tak ściągnąć.
"Od tak"? Z polskiego chyba też orłem nie byłeś.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
s................9
2014-10-22, 20:21
Ta klasyczna łacina to celowo dodana, żeby nikt nie miał wątpliwości, że kolega jest humanistą?
s................y
2014-10-22, 20:22
... ale żałosny opis ...
K🤬a wk🤬ia mnie takie p🤬lenie.... nie byleś dobry z matmy bo się k🤬a nie chciało uczyć, lub ktoś Ci tego dobrze nie umiał wytłumaczyć i już.... A matma się przydaje na polibudzie w c🤬j jak ktoś ma zamiar osiągnąć coś więcej niż praca w maku po humanistyce....
j🤬 matmę, chodźmy na piwo
J................z
2014-10-22, 20:24
Gdybym to miał wtedy gdy było potrzebne może miałbym 3ke z matmy a nie 2.
Jakby ''w tamtych czasach'' byly takie smartfony, to nasz narod bylby juz wtedy tepy jak paczka gwozdzi. Cale szczescie ewolucja bezmozgow nie rozwinela sie ''w tamtych czasach''.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
l................5
2014-10-22, 20:28
Darujcie sobie pocisk po opisie bo to nie jest sedno sprawy. Spinacie dupy jakby to było na serio pisane, więc przełknijcie spermę, weźcie głęboki oddech i obczajcie jakie teraz gimbusy mają technologie dostępne na wyciągnięcie ręki. Jak dla mnie bomba.
p................k
2014-10-22, 20:38
@ do autora tematu
Gdyby nie matematyka, pisałbyś teraz na kamieniu. A jak cię tak wk🤬iała, to zawsze możesz iść robić za managera frytek w mack'u.
@legion665
bomba... jasne jakbyś miał takie ustrojstwo dla głąbów w swoich czasach to teraz mógłbyś obliczyć ile ton ziemi musisz przerzucić by wykopać rów
Myślałem , że gimby już głupsze nie będą, ale widzę, że wszystko zmierza w "dobrą" stronę.
K🤬a, szkoda, że nie ma na androida, ale mam iPhone starego, może zadziała