Dziewczyna powinna mieć wyj🤬a na samochód, tak jak nas nie obchodzą deski do krojenia i nowe gary.

@up, no dokładnie! W końcu ktoś to napisał. Już w jakimś temacie pisałam, że nie rozumiem, dlaczego dziewczyny lecą na faceta pod względem samochodu i nie chodzi tu o to, że kobieta potrzebuje opieki, stabilności.. nie! Nie rozumiem tego, bo osobiście jestem staroświecka i np to ferrari jest dla mnie ohydne, w ogóle mam w dupie samochody i choć wiem, że to powszechne zjawisko, to nie uda mi się tego nigdy zrozumieć.
w sumie to jestem dziwolągiem, więc chyba nie potrzebnie się wypowiadam
w sumie to jestem dziwolągiem, więc chyba nie potrzebnie się wypowiadam

Kumpel powtarzał - kobiety to zło. No chyba, że zostają w kuchni i robią tam coś pożytecznego

GuziX napisał/a:
Szczerze mnie to jebie czy ktoś ma ferrari czy golfa pomalowanego na czerwono.
Ja bym podziękował temu typowi z ferrari jeśli moja dziewczyna by z nim wsiadła do wozu i odjechała - przynajmniej uświadomiłby mnie z jaką dziwą byłem i że nie opłaca się marnować dla niej więcej mojego cennego czasu.
Realia są jednak inne, nie mam dziewczyny.
A już myślałem ze pierwszy jebnę podobna historie
żeby mi gimby naj🤬y piw....
podpis użytkownika
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Wy naprawdę myślicie, że ta druga akcja nie była ustawiona? Laska zostawiła swojego faceta żeby się przejechać italią a potem zostać wyr🤬aną i wyj🤬ą kopem za drzwi? jasne

to szmaty
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
winthek napisał/a:
Wy naprawdę myślicie, że ta druga akcja nie była ustawiona? Laska zostawiła swojego faceta żeby się przejechać italią a potem zostać wyr🤬aną i wyj🤬ą kopem za drzwi? jasne
![]()
A Ty myślisz, że laska woli się lansować przy zwykłym typie czy przejechać się Ferrari i obciągnąć bogatą lachę?