👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chcecie się doszukiwać nieścisłości w moich słowach, proszę bardzo. Ty wiesz o co Ci chodzi, ja niebardzo.

taka mądra a nie potrafi odpowiedzieć na pierwsze pytanie, tylko wali hasłami jak polityk z dwudziestoletnim doświadczeniem.

Gac,
Teraz to Ty wciskasz mi swój światopogląd na temat szacunku, więc de facto nie okazujesz mi go (wg Twoich wcześniejszych postów)
Wprowadź trochę logiki do swoich wypowiedzi bo zaraz mili panowie z góry zaprowadzą Cię do kuchni i skończy się dyskutowanie
Każdy człowiek teoretycznie rodzi się równy. Czy szacunek jest prawem naturalnym ? Nie sądzę. No chyba że w kwestii poszanowania osób starszych, chociaż tu więcej do powiedzenia ma kultura osobista i wychowanie
Teraz to Ty wciskasz mi swój światopogląd na temat szacunku, więc de facto nie okazujesz mi go (wg Twoich wcześniejszych postów)

Każdy człowiek teoretycznie rodzi się równy. Czy szacunek jest prawem naturalnym ? Nie sądzę. No chyba że w kwestii poszanowania osób starszych, chociaż tu więcej do powiedzenia ma kultura osobista i wychowanie

Idąc tokiem mojego rozumowania to teraz Ty wciskasz mi swoj światopogląd i nie masz szacunku do mnie. Że Ty mnie nie rozumiesz, bądź nie chcesz zrozumieć, nie onacza to brak logiki. Już mi się nie chce ciągnąć tego wątku. Gdybyśmy rozmawiali twarzą w twarz, rozmowa potoczyłaby się inaczej, bo tutaj nie wytłumaczę subtelnych różnic. Skoro ludzie rodzą się równi, to dlaczego nie mieliby mieć do siebie szacunku? Którzy mili panowie, chętnie poznam.

Gac, niby taka spełniona jesteś w karierze i seksie, a z Twoich wypowiedzi wali takim niedowartościowaniem na tle społecznym, że szkoda czytać...
Może jednak kuchnia daje kobietom prawdziwe szczęście...

Może jednak kuchnia daje kobietom prawdziwe szczęście...

Szkoda, że nie może być w dwóch miejscach na raz. Kiedyś mógł, tzn. przed 10.04.2010.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie