Nabijanie się z kalekiego dziecka ... ja wiem, że na sadolu trudno się spodziewać jakiegokoliwek poziomu w komentarzach, ale to już naprawdę samo dno i kilka metrów pod mułem.
Oby Ci na łeb coś ciężkiego spadło tępa szczoto.
nie zesraj się cipciu
Nabijanie się z kalekiego dziecka ... ja wiem, że na sadolu trudno się spodziewać jakiegokoliwek poziomu w komentarzach, ale to już naprawdę samo dno i kilka metrów pod mułem.
Nie ma sensu im tego tlumaczyc, przeciez 99% osob tutuaj to z🤬by mentalne pracujaca na swojego nana na umowe o prace. Dlatego sa tacy sfrustrowani. Masa bilogiczna zyjaca tylko w jednym celu.
a najbardziej mnie smuci, że takie właśnie komentarze ludzi dobrych, którzy mają resztki empatii i jakiegoś człowieczeństwa są wyśmiewane i dlatego 'najlepszym komentarzem', było wyśmianie ( mem z synem Ferdka Kiepskiego), zamiast jakieś uznanie, że ktoś nie ma prymitywnego 'poczucia humoru'. Ja dlatego co raz bardziej wycofuje się z komentarzami na sadolu, bo po czasie doszłam do wniosku, że tutaj jest więcej obrażania, krytykowania, a jakieś komentarze z sensem, empatią czy broniącą kogoś są wyśmiewane, czy nawet dochodzi do mowy nienawiści. Dużo dobrego dla Ciebie, miło mi, że nie wszyscy są tutaj znieczuleni na wszystko co jest publikowane. Pozdrawiam
Odpieluszkowe zapalenie mózgu jest gorsze u facetów niż u kobiet XDDDD
I co? zabiłaś się?
Jeszcze nie, chodzę na terapie i próbuje się nie podłamać takimi ludźmi jak Ty. Uważaj na słowa bo nigdy nie wiesz jak wielką krzywdę możesz komuś wyrządzić w pewnym momencie. Karma wraca.
Jeszcze nie, chodzę na terapie i próbuje się nie podłamać takimi ludźmi jak Ty. Uważaj na słowa bo nigdy nie wiesz jak wielką krzywdę możesz komuś wyrządzić w pewnym momencie. Karma wraca.
ej wrażliwa ! to nie miejsce do ciebie !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie