Nabijanie się z kalekiego dziecka ... ja wiem, że na sadolu trudno się spodziewać jakiegokoliwek poziomu w komentarzach, ale to już naprawdę samo dno i kilka metrów pod mułem.
Oby Ci na łeb coś ciężkiego spadło tępa szczoto.
Nabijanie się z kalekiego dziecka ... ja wiem, że na sadolu trudno się spodziewać jakiegokoliwek poziomu w komentarzach, ale to już naprawdę samo dno i kilka metrów pod mułem.
podpis użytkownika
'Gdy życie pozostawia nas ślepcami. Miłość utrzymuje nas w dobroci' - C.Benningtonpodpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Raczej jakaś lewacka k🤬a
podpis użytkownika
'Gdy życie pozostawia nas ślepcami. Miłość utrzymuje nas w dobroci' - C.BenningtonNabijanie się z kalekiego dziecka ... ja wiem, że na sadolu trudno się spodziewać jakiegokoliwek poziomu w komentarzach, ale to już naprawdę samo dno i kilka metrów pod mułem.
I co? zabiłaś się?
podpis użytkownika
'Gdy życie pozostawia nas ślepcami. Miłość utrzymuje nas w dobroci' - C.BenningtonAle się wylało hejtu na sk🤬ysynka, który uważa że czarna istota to człowiek.
Bardzo dobrze, chcesz bronić murzynków?
To wyp🤬alanto na Afrykańskie bagna, zamieszkaj sobie w domku z gówna i zdechnij na aids.
a najbardziej mnie smuci, że takie właśnie komentarze ludzi dobrych, którzy mają resztki empatii i jakiegoś człowieczeństwa są wyśmiewane i dlatego 'najlepszym komentarzem', było wyśmianie ( mem z synem Ferdka Kiepskiego), zamiast jakieś uznanie, że ktoś nie ma prymitywnego 'poczucia humoru'. Ja dlatego co raz bardziej wycofuje się z komentarzami na sadolu, bo po czasie doszłam do wniosku, że tutaj jest więcej obrażania, krytykowania, a jakieś komentarze z sensem, empatią czy broniącą kogoś są wyśmiewane, czy nawet dochodzi do mowy nienawiści. Dużo dobrego dla Ciebie, miło mi, że nie wszyscy są tutaj znieczuleni na wszystko co jest publikowane. Pozdrawiam ps. Ja jak kiedyś coś skomentowałam tutaj, to ktoś mi napisał, żebym się zabiła i tutaj to nagrała na sadola, super...
Jeszcze nie, chodzę na terapie i próbuje się nie podłamać takimi ludźmi jak Ty. Uważaj na słowa bo nigdy nie wiesz jak wielką krzywdę możesz komuś wyrządzić w pewnym momencie. Karma wraca.
To sadol nie kwejk, tutaj czarnego gówna skaczącego po głowach nie tolerujemy. W tym przypadku akurat są plusy, bo czarne gówno nawet jak wyrośnie nie będzie aż takim zagrożeniem z racji na brak jednej z kończyn. Łatwiej będzie go zagonić do klatki
a najbardziej mnie smuci, że takie właśnie komentarze ludzi dobrych, którzy mają resztki empatii i jakiegoś człowieczeństwa są wyśmiewane i dlatego 'najlepszym komentarzem', było wyśmianie ( mem z synem Ferdka Kiepskiego), zamiast jakieś uznanie, że ktoś nie ma prymitywnego 'poczucia humoru'. Ja dlatego co raz bardziej wycofuje się z komentarzami na sadolu, bo po czasie doszłam do wniosku, że tutaj jest więcej obrażania, krytykowania, a jakieś komentarze z sensem, empatią czy broniącą kogoś są wyśmiewane, czy nawet dochodzi do mowy nienawiści. Dużo dobrego dla Ciebie, miło mi, że nie wszyscy są tutaj znieczuleni na wszystko co jest publikowane. Pozdrawiam ps. Ja jak kiedyś coś skomentowałam tutaj, to ktoś mi napisał, żebym się zabiła i tutaj to nagrała na sadola, super...
Ale się wylało hejtu na sk🤬ysynka, który uważa że czarna istota to człowiek.
Jeszcze nie, chodzę na terapie i próbuje się nie podłamać takimi ludźmi jak Ty. Uważaj na słowa bo nigdy nie wiesz jak wielką krzywdę możesz komuś wyrządzić w pewnym momencie. Karma wraca.