Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
konto usunięte 2012-05-03, 0:38
jeden lepszy od drugiego...
Zgłoś
Stew 2012-05-03, 1:10 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nemiroff 2012-05-03, 1:39
wojsko polskie potrzebuje takich ludzi!
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2012-05-03, 2:34 2
Ż__zi do gazu.
Zgłoś
czokletmen 2012-05-03, 4:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-05-03, 9:46
Vexille napisał/a:

Najpiękniejsze w tej maturze jest to, że nie ważne jak przekazuje informacje, byle by ją przekazał a i6tak dostanie większość punktów.

Nam babka na klasówkach z ruskiego kazała pisać jakieś listy jak na maturze,że informacje, ze ilość słów i takie tam... No to z kolegą wpadliśmy na pomysł, żeby informacje przekazać w 4 zdaniach, a reszta listu to pisać totalne pierdoły, a na koniec pisaliśmy jeszcze gorące pozdrowienia do adresata w stylu "i zyczę ci dużo, dużo (x10) zdrowia i dużo, dużo (x10) szczęścia i dużo, dużo (x10) pieniędzy"
Formalnie wszystko było ok, info przekazane, ilość słów się zgadzała, nawet babka pogratulowała nam pomysłowości bo nie było się do czego przyczepić. Nie wiem jak jest teraz ale jak zdawałem maturkę jakieś 4 lata temu to by to przeszło bez problemu
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-05-03, 10:50
@up; teraz też, trend jest taki żeby puszczać wszystkich jeśli tylko się da, wystarczy rzucić okiem na rozkład wyników matury, chyba z matematyki:
Zgłoś
dymion 2012-05-03, 12:08
jak dla mnie, to z podstawowych właśnie tylko matura z matematyki trzyma jako-taki poziom, reszta to dno... a fakt, że niektóry kretyni nawet polskiego, czy angielskiego nie zdają, to już trudno skomentować...
Zgłoś
AdiX 2012-05-03, 12:38
Up: Jaki poziom z matematyki? Śmiechu warte.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-03, 13:10
Matura z matematyki dla przecietnego ucznia jest po prostu trudna.

No chyba,ze wy drodzy uzytkownicy z sadistica cos sie poza szkola uczyliscie i odrabialiscie prace domowe.

Ja tam z ziomalami w ostatniej ławce komentowałem cała lekcje, elo!
Zgłoś
Tsatsulow 2012-05-03, 13:23
a teraz komentujesz na laweczce pod blokiem jaki to jestes zajebisty

dla przecietnego nie jest trudna, nie wiem gdzies sie uchowal "chómanisto"
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-03, 13:44
Zgłoś
Coliber 2012-05-03, 15:18
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-03, 16:24
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-03, 21:10
Dzięki Tobie, ode mnie, jestem listem [+1t] napisanym, bo jestem szafką importową, bo ja jestem moją siostrą od ciebie w [??] peron. Proszę się fotography [?] actonalion. Nie przejmuj się, bądź szczęśliwa moja siostra, bardzo miłość i bardzo pomógł. XYZ
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem