Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
andreez91 2012-02-03, 17:20
no z ananasem sam snie wiedziałem ale serio tacy ludzie zdają maturę dziwne ?!
Zgłoś
R................s 2012-02-03, 17:29
Cytat:

no z ananasem sam snie wiedziałem ale serio tacy ludzie zdają maturę dziwne ?!

Bo taka to dziś matura, z roku na rok jest prostsza.
Zgłoś
h................3 2012-02-03, 17:31
pisałem to wielokrotnie napisze jeszcze raz nienawidzę czerwia j🤬ego bo ośmiesza polaków ,swój naród, k🤬a nie polak
Zgłoś
think666 2012-02-03, 17:55 2
@up
Polacy przecież sami się ośmieszają. Zresztą ty nawet po polsku pisać nie umiesz więc do kogo te pretensje...

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Legon 2012-02-03, 18:51
znow zajebisty wstep .... no comment
a propos zdawania matury powiedzcie mi jak ktos kto nie zna pisowni najprostszych i najczesciej uzywanych slow z angielskiego moze zdac mature , nie wspominajac juz o tym ze jak ten ktos ulozy zdanie to jest to cud ... wiem to bo sie z taka osoba spotkalem

podpis użytkownika

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
r................0 2012-02-03, 23:03
Ja nie wyobrażam sobie, żeby mianem "dojrzałego" (w końcu matura to świadectwo dojrzałości) nazywać kogoś, kto nawet nie wie, co to jest funkcja, a takich ludzi jest zapewne jakieś 80%. Nie mówię już o takich pojęciach jak funkcja wykładnicza, logarytmiczna, całka czy nie daj Boże działania na procentach .
Zgłoś