Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Takeda 2013-06-10, 23:13 1
shirubesutaa napisał/a:

Coś ci się pop🤬liło. To, że dostał strzałą w plecy i w nogę nie znaczy, że umarł. Będzie żył. Zostanie Lordem Dowódcą Nocnej Straży. Zdobędzie stanowisko dzięki intrydze Sama. Dziękuję dobranoc. Polecam książki

Koleś sobie zrobił dla żartu fałszywy spoiler, a ty k🤬a zaczynasz na serio spoilerować...

podpis użytkownika

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-10, 23:15 1
tds1974 napisał/a:

Co by nie pierdnął ten Mix Kolonoo, to i tak pięćset moherów da mu piwo.

Cóż, może był dziennikarzyną systemu, ale dzięki temu zna wszystkie ich zagrywki i jest jak na razie najbardziej wiarygodnym źródłem, w każdym razie bardziej wiarygodnym niż tefałenowskie "wszystko jest w porządku, jesteśmy zieloną wyspą na tle Europy"

stalowyszczur napisał/a:

Zawsze mnie bawi jak tutejsi wielbiciele Maxa skrzetnie omijaja fakt, iz tenze niezalezny dziennikarz nigdy zlego slowa na zydkow lub izrael nie powie, nigdy ich z niczym nie powiaze, no po prostu tabu.

A wiecie dlaczego? Hehe, odpowiedz jest nieslychanie wrecz zabawna

Niech zgadnę: Jest praprapraprawnukiem Saula w prostej linii?

O, a może po prostu Ż🤬dy sobie siedzą na razie grzecznie w swoim państewku i wyżynają Palestyńczyków, nie szkodząc Polsce, bo po co im takie państewko? Nieee.... Co ja za pierdoły gadam...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-10, 23:38 1
Według mnie, to Obama w USA to ma gówno do gadania i robi to czego oczekuja od niego otaczajacy go ludzie. Jego praca polega na ruszaniu mordą w tv i tyle.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-10, 23:40
Mówi fajnie, dość konkretnie ale z 4 minutowych filmików gdy wypadnie już z samozachwytu robi się 30 sekund contentu ( Trochę oczywiście się należy). No i swoją drogą nie jest taki do końca rzetelny. Sprawdziłem parę informacji tak jak mogłem i niestety widać pewną tendencje do pomijania istotnych faktów koniecznych do zachowania obiektywizmu. Być może z racji krótkiego czasu "reportaży", ale to nie zmienia faktu, ze może w dość znaczący sposób wpłynąć na światopogląd widza nie pokazując 'jak jest'.

Nie podoba mi się również jego żal. Niech mówi jak jest, a nie pieprzy bez celu o krzywdach których doznał w tych złych stacjach na których zbudował swoje portfolio.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-10, 23:57
Cytat:

Niech zgadnę: Jest praprapraprawnukiem Saula w prostej linii?

Aaa, pudlo, zgaduj dalej, albo poczytaj jakies bio Maxa

Cytat:

O, a może po prostu Ż🤬dy sobie siedzą na razie grzecznie w swoim państewku i wyżynają Palestyńczyków, nie szkodząc Polsce, bo po co im takie państewko? Nieee.... Co ja za pierdoły gadam...

No raczej, ale przynajmniej dostrzegasz to.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-11, 0:53 1
W "Tańcu ze smokami" Tyrion zabija ojca, pojawia się bratanek Daenerys, Jon zostaje lordem dowódcą, ale zostaje zabity podobnie jak Juliusz Cezar, ginie też Davos (cebulowy rycerz).
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-11, 1:33 1
blacksky000000 napisał/a:

czas się przerzucić na tora ; p

A za zakupy placic w bitcoinach! Na pochybel sk🤬ysynom!
Zgłoś
buer2008 2013-06-11, 15:57
Polityk mówi jedno a robi drugie, kogoś to jeszcze dziwi?
Zgłoś