Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina 2021-10-28, 21:25 24
Nasz kraj to tez czeka jak akcyzę na alkohol podniosą po nowym roku.
Zgłoś
Mocz 2021-10-28, 21:44
Ktoś próbował? da się coś wycisnąć?

Wcale to nie takie głupie
Zgłoś
Sanczer001 2021-10-28, 21:46 1
Trzeba mieć zawsze jakaś metalową rurkę pod siedzeniem na takich dżentelmenów
Zgłoś
GenowefaPigwa 2021-10-28, 21:53
Tłusta mamuśka miała chrapke na tego świra...
Zgłoś
htp 2021-10-28, 22:03 12
Sanczer001 napisał/a:

Trzeba mieć zawsze jakaś metalową rurkę pod siedzeniem na takich dżentelmenów

Polecam dość gruby wąż gumowy.
Zgłoś
nowynick 2021-10-28, 22:34 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mzimu 2021-10-29, 0:06 7
htp napisał/a:

Polecam dość gruby wąż gumowy.

Wąż do spawania acetylenem: ciężki, giętki, cienki. Zostawia ślad na tyłku na dwa tygodnie. Sprawdzone na złodzieju gołębi
Zgłoś
NarodowySkinhead 2021-10-29, 2:01 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
7wporzondku 2021-10-29, 6:19 16
Zgłoś
notak 2021-10-29, 7:41 2
NarodowySkinhead napisał/a:

Kilka lat temu, chyba z 7, jechałem ścieżką rowerową i wjeżdżałem na przejazd dla rowerów-

jakby coś, na grobie niech ci napiszą
miałem pierwszeństwo

Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2021-10-29, 7:50 1
Sprawa jest o tyle prosta że podpinasz kompa i widzisz że auto stało nie jechało i tyle z wymuszania.
Zgłoś
johnnyy 2021-10-29, 8:46 6
Mzimu napisał/a:

Wąż do spawania acetylenem: ciężki, giętki, cienki. Zostawia ślad na tyłku na dwa tygodnie. Sprawdzone na złodzieju gołębi

Sprawdzałeś dupę złodziejowi codziennie przez dwa tygodnie że wiesz ile czasu miał ślad?

Zgłoś
seven 2021-10-29, 10:02
johnnyy napisał/a:

Sprawdzałeś dupę złodziejowi codziennie przez dwa tygodnie że wiesz ile czasu miał ślad?

Złodziejem był jego stary i widział dupsko jak go łatał. Proste.
Zgłoś
Mzimu 2021-10-29, 11:44
johnnyy napisał/a:

To nie ja sprawdzałem, ale mój znajomy. Jak to często z kradzieżami bywa, kradnie bliska osoba. W tym wypadku był to sąsiad, który regularnie przychodził do znajomego na piwko. Po incydencie dwa tygodnie piwka na ławeczce pić nie mógł, stąd znana mi skuteczność tego narzędzia edukacyjnego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem