📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasz kraj to tez czeka jak akcyzę na alkohol podniosą po nowym roku.
Trzeba mieć zawsze jakaś metalową rurkę pod siedzeniem na takich dżentelmenów
Sanczer001 napisał/a:
Trzeba mieć zawsze jakaś metalową rurkę pod siedzeniem na takich dżentelmenów
Polecam dość gruby wąż gumowy.
htp napisał/a:
Polecam dość gruby wąż gumowy.
Wąż do spawania acetylenem: ciężki, giętki, cienki. Zostawia ślad na tyłku na dwa tygodnie. Sprawdzone na złodzieju gołębi

NarodowySkinhead napisał/a:
Kilka lat temu, chyba z 7, jechałem ścieżką rowerową i wjeżdżałem na przejazd dla rowerów-
jakby coś, na grobie niech ci napiszą
miałem pierwszeństwo
Sprawa jest o tyle prosta że podpinasz kompa i widzisz że auto stało nie jechało i tyle z wymuszania.
Mzimu napisał/a:
Wąż do spawania acetylenem: ciężki, giętki, cienki. Zostawia ślad na tyłku na dwa tygodnie. Sprawdzone na złodzieju gołębi
Sprawdzałeś dupę złodziejowi codziennie przez dwa tygodnie że wiesz ile czasu miał ślad?

johnnyy napisał/a:
Sprawdzałeś dupę złodziejowi codziennie przez dwa tygodnie że wiesz ile czasu miał ślad?
Złodziejem był jego stary i widział dupsko jak go łatał. Proste.
johnnyy napisał/a:
To nie ja sprawdzałem, ale mój znajomy. Jak to często z kradzieżami bywa, kradnie bliska osoba. W tym wypadku był to sąsiad, który regularnie przychodził do znajomego na piwko. Po incydencie dwa tygodnie piwka na ławeczce pić nie mógł, stąd znana mi skuteczność tego narzędzia edukacyjnego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie