Obejrzyj u Candance - nie da się tu jej linka wstawić
Nie masz z polskimi napisami?
polskimi napisami
Obiecała francuskie dodać youtube.com/watch?v=6Q3BNGd7htE - właśnie nadaje
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!A jeśli Europą rządzą okultusci? Zauważ, że kazda cywilizacja była budowana z religią. Jaka religia towarzyszy obecnym elitom? Jakie mają rytuały? No przeciez nie chrześcijańskie. Islam - jedynie jest narzędziem w rękach elit. To nie przypadek, że wszędzie słychać o pedoseksualistach.
No wreszcie ktoś oprócz mnie to zauważa z Sadola. Piwko !
Kacapskie ujadanie na jednego z najwybitniejszych współczesnych przywódców. Francja powinna mieć wywalone jaja na to co się dzieje w tej części Europy, ale nie licząc się z konsekwencjami wyborczymi Macron jako pierwszy zadeklarował, że Francuzi prawdopodobnie będą musieli wysłać na Ukrainę swoje wojska. To też przywódca który mądrze informuje, że dalsza federalizacja UE jest niezbędna ze względów bezpieczeństwa. Vive la France!
ale ty jesteś serio taki przyj🤬y?
ale ty jesteś serio taki przyj🤬y?
Wspomnisz te słowa jeżeli sytuacja na Ukrainie wymknie się spod kontroli.
Kacapskie ujadanie na jednego z najwybitniejszych współczesnych przywódców. Francja powinna mieć wywalone jaja na to co się dzieje w tej części Europy, ale nie licząc się z konsekwencjami wyborczymi Macron jako pierwszy zadeklarował, że Francuzi prawdopodobnie będą musieli wysłać na Ukrainę swoje wojska. To też przywódca który mądrze informuje, że dalsza federalizacja UE jest niezbędna ze względów bezpieczeństwa. Vive la France!
Ej... obudź sie, wstawaj k🤬a! Do pracy już czas iść, odcieli wam kase ze stanów pedały. Wasz czas się kończy na swiecie.
ale ty jesteś serio taki przyj🤬y
On za kopiejki zrobi wszystko
On za kopiejki zrobi wszystko
Jak w Twojej głowie, w której niewątpliwie panuje nieustanny przeciąg, połączyłeś sobie moje antyrosyjskie wypowiedzi z domniemaniem bycia opłacanym w kopiejkach?

na jednego z najwybitniejszych współczesnych przywódców. Francja powinna mieć wywalone ja
Wspieranie prorosyjskiej Francji nazywasz antyrosyjskimi wypowiedziami? Wojna to pokój. Słabość to siła. Niewola to wolnosć. Jacyż wy stereotypowi...
prorosyjskiej Francji
Masz gorączkę czy coś?

Tak sobie myślę, że chodzi Ci o to że początkowo Macron próbował utrzymywać dialog z Putinem, ale - dla Twojej wiadomości - tak właśnie robią wielcy przywódcy. Próbują się dogadać bo to zawsze szansa mniejszego zła. Kiedy rozmowy legły w gruzach otwarcie stwierdził, że Rosja prowadzi wojnę kolonialną i że musi ponieść konsekwencje swoich działań. Francja to dziś najważniejszy partner naszego bezpieczeństwa. Ale jak widzę, nie każdy to rozumie. Za dużo RepublikaTV zapewne...