📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Pierwszy filmik już jest
sadol.pl/takie-zarty-to-ja-rozumiem-vt112330.htm
[ Komentarz dodany przez: ֺΚֺ: 2012-04-22, 17:58 ]
Poprawione.
sadol.pl/takie-zarty-to-ja-rozumiem-vt112330.htm
[ Komentarz dodany przez: ֺΚֺ: 2012-04-22, 17:58 ]
Poprawione.

Kumpel opowiadał mi historyjkę, jak pojechali na ryby. Ryby brały tak intensywnie, że urżnęli się jak prosiaki, jeden kompletnie w trzy dupy. Koledzy postanowili zrobić mu kawał i zrobić go na 'youngblooda'. Zgolili mu łoniaki, ten co golił tak się nawet poświęcił, że chwytając przez srajtaśmę podniósł mu wacusia i wklepał w jajka Oldspice'a. No i budzi się kolo rano i idzie odcedzić kartofelki. Kolesie krztuszą się ze śmiechu, czekają na burzę, a tu nic. Ziomek wrócił do obozu jakby nigdy nic. Ale niedługo potem zebrało mu się na dwójeczkę, wziął srajtaśmę i saperkę i pomaszerował w krzaki. I dopiero wtedy dał się słyszeć ryk potężny "SKUUUURRRWYSYNYYYYYY !!!!" i typek kwadrans gonił swoich kolegów z saperką w ręce i żądzą mordu w oczach.
Dziwny jakiś, w końcu mogli go obrzezać
Dziwny jakiś, w końcu mogli go obrzezać

Przysługę mu zrobiła. Teraz przynajmniej jak cywilizowany człowiek będzie wyglądał a nie jakiś włochacz.

Portal schodzi na psy, jeżeli takie debilne filmy mają wzięcie. Podobno to "sadistic"
Pokolenie "naszoklasistów" "fotkowców" "face coś tam" Niedługo film jak kundel wali kupę na trawniku będzie tutaj przechodził na harda- po wielu latach wypisuję się
Pokolenie "naszoklasistów" "fotkowców" "face coś tam" Niedługo film jak kundel wali kupę na trawniku będzie tutaj przechodził na harda- po wielu latach wypisuję się

Dobra. To chyba z 4 filmik z serii od nich. Daje linka do ich kanału na YT, gdzie są wszystkie filmiki, a admini powinni zrobić temat zbiorczy przy następnym wrzucie LINK DO KANAŁU
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie