📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:50
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Prezes tej firmy zapowiedział ,że nie ma zamiaru się zaszczepić
Cwaniak chyba coś więcej wie na temat szczepionki

Cwaniak chyba coś więcej wie na temat szczepionki

Nie jestem antyszczepionkowcem, ale od szczepionki Pfizera czy jakoś tak to lepiej trzymać się z daleka, bo skoro zarząd tej firmy powiedział, że sami się nią nie zaszczepią, śmiało można uznać za dowód, że to jest ścierwo, a nie dobry produkt medyczny.
Tutaj serio ktoś łyka ze dostaniecie szczepionkę od tak?
Dostalście coś kiedyś za darmo/bezinteresownie od państwa?
Dostalście coś kiedyś za darmo/bezinteresownie od państwa?
pazuzu napisał/a:
A ja się chętnie zaszczepię, nie ma żadnych podstaw żeby się bać tej szczepionki
Czyli to, że z odpowiedzialności zwolnieni są producenci, medycy i politycy to nie jest to podstawą?
A może to, że jako jeden z efektów ubocznych jest wpisana śmierć?
Jeżeli nie ma podstaw to szczep się. Tylko proszę zrób jakiegoś live z tego, żebyśmy doznali tego cudu razem z tobą.
@ProVVe
czy wziąłeś pod uwagę jeszcze wiele innych czynników? Powiedz mi proszę, co robią ci ludzie pod respiratorami? A może to statyści jak to powiedziała pewna polska piosenkarka.
czy wziąłeś pod uwagę jeszcze wiele innych czynników? Powiedz mi proszę, co robią ci ludzie pod respiratorami? A może to statyści jak to powiedziała pewna polska piosenkarka.
intermag, lekarze i celebryci, jakie zestawienie, jebłem. Może jeszcze za kulisami jest netflix i piekarze?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie